“Ustalık döneminde başarılarını bekliyoruz”

Yerel seçimlerin ardından İnegöl Belediye Başkanlık ipini göğüsleyen Alinur Aktaş’a TÜMSİAD Başkanı Turgut Kani’den destek geldi. Turgut Kani, Alinur Aktaş’ın ustalık döneminde birçok hizmeti İnegöllü vatandaşla buluşturacağını ifade etti.

Yayınlama: 02.04.2014
1.830
A+
A-

Yerel seçimlerin sonuçlanmasın ardından, İnegöl TÜMSİAD Şube Balkanı Turgut Kani, ustalık dönemine geçen Alinur Aktaş’ı tebrik etti.

 

RAYLI SİSTEM VE YENİ FUAR ALANI PROJELERİNİN DESTEKÇİSİ VE TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ






İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın, seçim beyannamesinde bazı projelerin destekçisi ve takipçisi olacaklarını ifade eden Kani, “Bir demokrasi yarışını daha geride bıraktık. Demokraside kazandı. İnegöl de kazandı. Verilen mesajları herkesin anlayacağı dilden ortaya çıktı. Bu anlamda Sayın Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve ekibine hayırlı olsun diyorum. Alinur Aktaş’ın son dönemde İnegöl’e hizmet anlamında kazandırdığı şeyler açık beyan ortada. İnanıyorum ki bu ustalık döneminde kendisinin daha Başarlı bir hedefe ulaşacağını izleyip göreceğiz. Bazı basın organlarında aslında Alinur Aktaş’ın Recep Tayyip Erdğan’ın hatırına bu seçimi kazanacağı yönündeydi. Ama sandıktan çıkan sonuçla Alinur Aktaş, bu düşüncenin yanlış olduğunu tüm ilçe halkımıza gösterdi. Alinur Aktaş, yapmış olduğu hizmetlerin sonucu olarak sandıktaki sonucu almıştır. İnanıyoruz ki, bu ustalık döneminde Alinur Aktaş ilçemize birçok hizmet kazandıracaktır. Tekrar kendisini tebrik ediyorum. Yeni ustalık döneminde başarılarını bekliyoruz. Açıkladığı Hafif Raylı Sistem ve Yeni Fuar Alanı projelerinin destekçisi ve takipçisi olacağız” dedi.

 

DİĞER SİYASİLERE TEŞEKKÜR

Diğer siyasi parti adayları Fikret Fidan beyefendiye, Şevket Mollaer beyefendiye ve Salih Berber’e, İlçemize gergin bir seçim yaşatmadıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Yerel seçimlere renk kattılar.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş