VAD ÄR FRIHET?

Yayınlama: 24.01.2023
124
A+
A-

Först och främst kommer jag att börja min artikel med följande påståenden; “Det här är inte första gången, och det kommer inte att vara den sista” …

Vårt perspektiv på ordet “frihet” är annorlunda i många länder.

Vi turkar har aldrig varit med om brännandet av religiösa böcker som Bibeln eller Toran. En sådan handling är omöjlig i vårt land.


Därför att; detta är inget som kan göras genom att gömma sig bakom ordet “frihet”.

Förnedring av människor på grundval av religion och ras kan inte beskrivas med ‘frihet’.

Nu vill jag beröra ‘Rasmus Paludan’-incidenten. Jag anser att världens länder definitivt borde etablera ett behandlingscenter för dessa sjuka hjärnor. Han uppger att han brände Koranen för att reagera på Turkiet; Rasmus Paludan. Jag är säker på att Rasmus Paludan inte vet det; Koranen tillhör inte bara turkar. Alla muslimska länder gjorde uttalanden om Rasmus Paludan. Och han reagerade på Rasmus Paludan som behövde botas.

Rasmus Paludan greps när han gick för att bränna Koranen i Belgien och Frankrike. Han har också ett register över 14 olika brott. Ett av dessa brott gäller minderåriga barn. Egentligen är detta ett vidrigt ämne.

Nu vill jag ställa några frågor till alla svenskar och deras makthavare. Hur skulle du förklara att ett annat land brände Bibeln i protest mot Sverige? Tycker du att varje förolämpning utifrån dina religiösa värderingar är frihet? Tycker du att det är frihet att förolämpa olika människors värderingar? Om begreppet frihet skadar andra människor moraliskt, hur kan det vara frihet?

Svenska chefer vet mycket väl svaret på dessa frågor.

För det finns ingen civilisation i Europa. Vad du tänker på som civilisation är väldigt olika. Människor från många olika religioner lever tillsammans i Asien, Afrika och Anatolien. Men varför blir detta ett problem i Europa? Den enda punkt där vi hör ordet rasism mest; Europa… Eftersom kontinenten med det högsta antalet felaktiga sinnen; Europa… Tja, kan du prata om en anledning här?

Bli av med dessa tankar. Sluta förolämpa människor på grund av religion och ras. Det blir svårare och svårare att leva i världen för varje dag. Vi måste alla arbeta tillsammans för att göra världen bättre.

STOR FARA ÄR FÖR DÖRREN

Segregation av människor är ett av de problem som hotar vår framtid mest. Detta innebär slutet för Europa. Det vackraste arv vi kan lämna till våra barn och unga; är moral. Vilken moral tror du att du har nu?Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş