“1 Kitap 1 İnsan 1 Gelecek”

CHP İlçe Gençlik Kolları tarafından başlatılan “1 Kitap 1 İnsan 1 Gelecek” projesi kapsamında, çocuklara hitap eden kitaplar toplanarak Anadolu’nun çeşitli köylerine gönderilecek.

Yayınlama: 24.11.2015
527
A+
A-

Daha önce sadece bir okulun kütüphane eksiğini gidermek için yapılan çalışmaların ardından, bunu sürekli hale getirerek bir kampanyaya çeviren İnegöl CHP Gençlik Kolları, “1 Kitap 1 İnsan 1 Gelecek” isimli projeleri kapsamında topladığı kitapları Anadolu’nun çeşitli köylerine gönderecek.

 

İNEGÖL HALKININ DESTEĞİNİ, DUYARLILIĞINI BEKLİYORUZ






CHP İlçe Binası’nda konu ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Gençlik Kolları Başkanı Özge Eneş, “Bir okulun kütüphane eksiğini gidermek için başlattığımız etkinliği daha sonra bir kampanyaya dönüştürmeye karar verdik. “1 Kitap 1 İnsan 1 Gelecek” adını verdiğimiz bu kampanyayı da basın yoluyla tüm İnegöl halkına duyurmak istedik. İnsanlara dokunmak, çocuklarımızla bir gönül buluşması yapmak, Anadolu’nun en ücra köy okullarındaki evlatlarımıza ulaşmak dedik ve yola çıktık. Okuduğumuz, artık okumuyor olduğumuz, evlerimizde bir köşede unuttuğumuz o kitaplar küçük yüreklerle buluşmayı bekliyor ve tabi ki kardeşlerimiz de kitaplarını. Bu ülke bizim, gelecek hepimizin, sen de bir kitap bağışında bulun geleceği hep birlikte şekillendirelim. Bugün başlattığımız cehalete karşı bir savaş seferberliğidir. Hadi şimdi, tutun ellerimizden. Biz halkız, biz Türkiye’yiz, Türkiye biziz… Ve cehaleti; köy köy, kasaba kasaba, teker teker, her yüreğe, o güzel beyinlere dokunarak yeneceğiz. Ve bu etkinliğimize tüm İnegöl halkının desteğini, duyarlılığını bekliyoruz. Ayrıca bu süreçte yanımızda olan ve desteğini bizlerden esirgemeyen başta ilçe başkanımız ve yönetimine, kadın kollarımıza ve tüm parti üyelerimize, yine bizlerden desteğini esirgemeyen ve bağışta bulunan tüm sivil toplum örgütlerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu vesile ile yarın kutlanacak olan 24 Kasım Öğretmenler gününü de bugünden sizlerin aracılığı ile en içten dileklerimizle kutlarız” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş