41 iş makinesi karla mücadele ediyor

Kar yağışının birden bastırması ve aralıksız devam etmesi ile bazı köy yolları kapanırken, merkez dâhil olmak üzere diğer yollarda da sıkıntıların devam etmesi üzerine İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın başkanlığında geçtiğimiz gece geç saatlerde kriz masası oluşturuldu. Sonrasında ise toplamda 41 iş makinesi ile 116 mahalle’de karla mücadeleye başlandı. Çalışmalar hala devam ediyor. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 01.01.2015
751
A+
A-

Ani bastıran karla birlikte mücadele ekipleri de 116 mahallede toplam 41 adet iş makinesi ile çalışmalarını sürdürüyor.

 






KİMSENİN ENDİŞESİ OLMASIN HER ŞEY KONTROL ALTINDADIR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, “İnegöl Belediyesi olarak toplam 41 adet iş makinesi ve tüm işçilerimiz ile 116 adet mahallemizde karla mücadelemiz aralıksız sürmektedir. Ekiplerimiz gece ve gündüz olarak organize edilmiş olup. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için her iki kurum iş birliği içinde karla mücadele etmektedir. Özellikle dağ köylerinde yol kapanmaları mevcut olup, bu konuda elimizden gelen desteği ve çözümü üretmekteyiz. Meteorolojik verilere göre kar yağışı önümüzdeki perşembeye kadar devam etmesi bekleniyor. Yoğun ve aralıksız yağan kar verimli çalışma yapmamızı da olumsuz etkilemektedir. Vatandaşlarımızdan anlayış ve sabır bekliyoruz. Ancak her türlü olumsuz şartlara hazırlıklı olduğumuzu bu konuda gerekli mücadeleyi en üst düzeyde vermekteyiz. Hiç bir hemşerimiz mağdur edilmemeye gayret gösterilmektedir. Bizlere Belediyemize iletilen talepler anında karşılanmaya çalışılmaktadır. Özellikle yoğun kullanılan ana arterlerde gerekli müdahaleler anında yapılmıştır. Sürekli kar yağdığı için hava şartları nedeniyle ile kar yığılmaları olmaktadır. Kimsenin endişesi olmasın her şey kontrol altındadır.

 

KARLA MÜCADELE TEKNİK BİLGİLER

İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kamyon:16 Adet, Kazıcı Yükleyici: 11 Adet, Yükleyici:7 Adet, Greyder: 6 adet, Tuzlama (otomatik) 2 Adet. Bunlardan Bursa Büyükşehir Belediyesine ait olanlar: Greyder: 3 adet, Bıçaklı kamyon: 2 adet, Yükleyici: 1 adet, Tuzlama: 1 adet.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş