5 YILDIR KAYIP EMNİYET ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

2011 Yılında İnegöl’e geleceğini söyleyerek evinden çıkan Eyüp Algül’den 5 yıldır haber alınamıyor. Emniyet Ekipleri kayıp Algül’ün bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yayınlama: 26.03.2016
433
A+
A-

2007-2009 yılları arasında İnegöl Meslek Yüksekokulu Mobilya Dekorasyon Bölümü’nde okuyan, mezun olduktan sonra ise Bursa’da Adliye Sarayı karşısında dosya satışı yapıp fotokopi çeken babasına yardım eden 22 yaşındaki Eyüp Algül babasından 5 Nisan 2011 tarihinde İnegöl’e gidiyorum diye izin aldı. O gün 22 yaşında olan Eyüp Algül’den 5 yıldır haber alınamadı.

 

İZİNE RASTLANILMADI






Kaybolduğu günden beri ailesi tarafından İnegöl ve Bursa’da didik didik aranan, Eyüp Algül için emniyette seferber oldu. 5 yıldır kayıp şahsın bulunması için çalışmalar sürüyor, ancak kayıp gencin izine rastlanamadı.

 

BABASI GÖZÜ YAŞLI OĞLUNU ARAMAK İÇİN GELMİŞTİ

Oğlunu bulmak için İnegöl’e gelen acılı baba Mustafa Eyüp Algül, 2011 yılında yaptığı açıklamalarda, üçüncü çocukları olarak dünyaya gelen ikizlerden biri olan Eyüp Algül’ün bulunması için çalmadık kapı bırakmadıklarını söylemişti.

 

“İNEGÖL’DE ARKADAŞLARIMDA KALACAĞIM” DİYEREK İZİN ALDI

Kendisinin Erzurum Narman’lı olduğunu, oğlu Eyüp’ün de Narman’da doğduğunu, ancak görevi icabı geldikleri Bursa’da büyüdüğünü anlatan baba Mustafa Algül, “Eyüp, 2007 yılında İnegöl Meslek Yüksekokulu Mobilya ve Dekorasyon Bölümünü kazanarak okumaya başladı. İnegöl’de bir yıl Özel İshakpaşa Öğrenci Yurdu’nda, bir yıl da arkadaşlarıyla birlikte tuttukları Atatürk Bulvarı üzerindeki evde kaldı. 2009 yılında mezun olduktan sonra yaklaşık bir yıl Bursa Adliye Sarayı yanındaki Merkez Çay Ocağı’nda çalıştı. Son olarak ise Adliye Sarayı karşısındaki benim iş yerimde bana yardım ediyordu. Zaten Kasım 2011 tarihine kadar tecilliydi, Kasım ayında askere gidecekti. 5 Nisan 2011 tarihinde ‘İnegöl’deki arkadaşlarımın yanına gidip 1-2 gün kalacağım’ diyerek izin istedi. Ben de olur dedim, elimi öperek İnegöl’e gitti. Gidiş o gidiş, bir daha kendisinden haber alamadık” dedi.

 

EMNİYET ARAMALARI HIZLANDIRDI

Emniyet ekipleri, 5 yıldır kayıp olan Eyüp Algül’ün bulunması için çalışmalarını sıklaştırdılar. Emniyet Genel Müdürlüğü’nün kayıp duyuruları için kullanmaya başladığı kısa mesaj yöntemiyle devam eden arama çalışmaları kapsamında ülke genelinde vatandaşlara mesaj gönderildi. Emniyet Genel Müdürlüğü’nün gönderdiği mesajda; “Kayıp Eyüp Algül. 27 yaşında, 2011 yılında 22 yaşında iken İnegöl ilçesinden kayıptır. Bilgisi olan veya görenler 155’e bilgi versin” ifadelerine yer verildi. Ayrıca mesajda kayıp Eyüp Algül’ün fotoğrafı da paylaşıldı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş