Abdullah Büyük Hoca’dan Aktaş’a ziyaret

Ribat Eğitim Vakfı Kurucularından Eğitimci Yazar Abdullah Büyük Hoca ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret ettiler.

Yayınlama: 10.10.2014
1.257
A+
A-

İnegöl Aile Hayatı İyileştirme Derneğinin Yeni Hizmet Binası Temel atma töreni için İnegöl’e gelen Abdullah Büyük Hoca, program öncesi Başkan Aktaş’a bir nezaket ziyareti gerçekleştirerek, AHİD’ e destek ve katkılarından dolayı Aktaş’ teşekkür etti.

 

Dernek Başkanı Naci Köseoğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette, Başkan Aktaş’ın kültür ve eğitim çalışmalarına verdiği önemden haberdar olduklarını belirten Eğitimci Yazar Abdullah Büyük, “Ahid’ e (İnegöl Aile Hayatı İyileştirme Derneği) verdikleri desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.






 

İnegöl’de çok ciddi genç nüfus olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; ailelerin dönem dönem maddi ve manevi sıkıntılar yaşayabildiğini, bu sıkıntıları gidermek adına AHİD gibi derneklere ihtiyaç olduğunu belirterek; “Böyle önemli ve hayırlı hizmetlere imza attığınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

AHİD’le, kutlu doğum haftası, çeşitli konferanslar ve evlilik okulu gibi ortak projelere imza attıklarını hatırlatan Başkan Aktaş; “İnegöl’ümüzün kalkınma ve gelişmesi geleceğimiz olan gençlerle olacak. Gençlerimizin bir yandan eğitim-öğretim hayatları devam ederken bir yandan da manevi anlamda yapılanmalarını ve geleceğe hazırlanmalarını temin etmek ve desteklemek gerekir” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette bulunan heyete teşekkür eden Aktaş, Eğitimci Yazar Abdullah Büyük Hoca’ya günün anısına çini ve fincan takımı hediye etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş