AHİD’den Kutlu Doğum programı

Aile Hayatını İyileştirme Derneği (AHİD) tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen ‘Allah Resulünü Anma ve Anlamak’ konferans önceki akşam düzenlendi.

Yayınlama: 30.04.2014
796
A+
A-

AHİD, Kutlu Doğum Haftası dolayısı ile önceki akşam Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda bir program tertip etti.

 

İmam-Hatip Emin Topçu’nun Kur-an tilaveti ile başlayan program daha sonra Atabey Aydı’nın okuduğu Arif Nihat Asya Naat’ı ve ‘Samimiyet’ isimli video gösterisi ile devam etti.






 

Program öncesi bir konuşma yapan Aile Hayatını İyileştirme Derneği (AHİD) Başkanı Naci Köseoğlu şunları söyledi: Mısır’da mahkeme zorbalıkla ve zalimane olarak göstermelik bir karar ile 37 Müslüman’ın idamına karar verdi. Bu kararı şiddetle kınıyoruz. Allah o zulüm kararlarını kendi başlarına çevirsin, bütün oyunlarını Kahhar ismi ile kahrı perişan eylesin. Rabbim, Firavun’u nasıl Kızıldeniz’de boğduysa onları da bu Müslümanların gözyaşlarında ve kanlarında boğsun. Ama öncelikle bize uyanmayı nasip eylesin. Çünkü nemrut öldü ama nemrutluk devam ediyor, Ebu Cehil öldü, Ebu Cehil’lik devam ediyor, Firavun’lar öldü ama Mısır’daki çağdaş Firavun’lar aynı zulümlere devam ediyorlar. İş o ki biz Muhammedi olmayı becerebilsek karşılarındaki Muhammedi olan müminleri Allah onlara göstermeyi nasip eylesin.

 

Programın sonunda söz alan İlahiyatçı Hilmi Tanış ise ‘Allah Resulünü Anma ve Anlamak’ isimli konuşması ile vatandaşların büyük beğenisini aldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş