Ak gençler ziyaretlerine başladı

AK Parti İnegöl İlçe Gençlik Kolları yeni yönetim ile ziyaretlere başladı. İlk ziyaretlerini vergi haftası münasebeti ile Vergi Dairesi’ne gerçekleştirdi. Verginin önemine Gençler yerelde ve genelde vergi uygulamaları hakkında bilgiler aldı.

Yayınlama: 03.03.2015
531
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongre ile göreve seçilen AK Parti İnegöl İlçe Gençlik Kolları yeni yönetimi ilk ziyaretlerini Vergi Dairesi Müdürü Yalçın Ertaş’a gerçekleştirdiler.

 

Ziyarette konuşan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Şeherli, “Anadolu’da vergi olgusu ‘Her kim pazarda satış yapıp para kazanırsa bunun iki akçasını vergi olarak versin’ sözü ile Osmanlının kurucusu Osmangazi’ye kadar dayanmaktadır. Ülke gelirlerinin büyük kısmı ödenen vergilerden karşılanacağından dolayı, vergi bilinci bilhassa biz gençler için çok önemlidir. Gençler için daha önemli diyorum çünkü vergi geleceği teminat altına almak demektir. Yatırım yapmak demektir. Yatırımlar sonucu vatandaşlarımız için fayda maksimizasyonun en yükseğe çıkması demektir. Bu yatırımlar sonucu eğitim olanakları gelişecek, savunma sanayisi büyüyecek, sağlık yatırımları genişletilecek dolayısı ile ülke refahımız artmış olacaktır. Hükümetimizin güçlü Türkiye vizyonunun yapı taşlarından biriside budur. Bizler bu yüzden ‘’Fiş fatura istiyorum geleceğimi teminat altına alıyorum’’ sloganından yola çıkarak vergi bilincimizi perçinliyoruz. Biz İnegöl olarak Türkiye ekonomisinde belirli büyüklüğe sahibiz, en azından bizler İnegöl olarak bu bilince dikkat çekmek istiyoruz. Böylelikle Tüm halkımızın vergi haftasını kutluyoruz” dedi.  






           



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş