AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISINDA; İnegöl masaya yatırıldı

AK Partili belediye başkanlarının her ay farklı bir ilçede gerçekleştirdikleri toplantı bu ay İnegöl’de yapıldı. Yaklaşık 4 saat süren toplantının çok verimli geçtiğini ifade eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Tabiri yerindeyse bu gün İnegöl masaya yatırıldı. Genel seçimlere kadar 3-4 projenin temelini atarız diye düşünüyorum” diye konuştu.

Yayınlama: 20.03.2015
508
A+
A-

İnegöl Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantı Royal Hotel’de düzenlendi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Bursa’daki diğer AK Partili İlçe Belediye Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları ve daire amirleri katıldı.

 

SORUN KAÇARAK DEĞİK ÜZERİNE GİDİLEREK ÇÖZÜLÜR






Toplantının ilk konuşmasını AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun gerçekleştirdi. Torun konuşmasında şunları söyledi: AK parti olarak düzenli bir şekilde her ay toplantılarımızı yapıyoruz. Bu toplantılarımızdan biri de belediye başkanlarımızla aylık olarak yaptığımız koordinasyon toplantımızın bir tanesini de İnegöl’de yapıyoruz. Her toplantımızı farklı bir ilçemizde gerçekleştiriyoruz. AK partiye ait bir toplantı olduğu için toplantılarımıza AK Partili Belediye Başkanları katılıyor. 16 Belediye Başkanımızla toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Usul olarak da ilk bölümümüzde hangi ilçemizde toplantımızı gerçekleştiriyorsak, o ilçemizdeki çalışmaları yatırımları gözden geçirme şeklinde sunum alıyoruz. Daha sonra büyükşehir belediye başkanımızın o ilçeyle alakalı sunumu oluyor. Bir bütün şehir olarak koordinasyonun sağlanması noktasında bu toplantılar çok önem arz ediyor. Çünkü sorunlardan kaçmak değil sorunların üzerine gitmekle çözümlenmesi mümkündür. Bu çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Toplantının hayırlı olmasını diliyorum. Toplantının ev sahipliğini yapan Başkanımız Alinur Aktaş’a teşekkür ediyorum.

 

SEÇİMLERE KADAR 3-4 PROJENİN TEMELİ ATILIR

Torun’un gerçekleştirdiği konuşmanın ardından toplantı basına kapalı şekilde devam etti. Yaklaşık 4 saat süren toplantının ardından İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, toplantıyı değerlendirdi. Aktaş konuşmasında şunları kaydetti: 4 saat süren çok verimli bir toplantı oldu. Toplantının ilk bölümünde benim bir sunumum oldu. Hayata geçirilen projeler, devam eden projeler, hayata geçirilecek olan projeler hakkında bilgilendirme yaptık. İkinci bölümde ise Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, büyükşehir marifetiyle İnegöl’e yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı. Öncelikle tüm belediye başkanları İnegöl’ün yaptığı projelerden çok etkilendiklerini ifade ettiler. Beylikhanı restorasyonu projesi yapıldı. Olimpik yüzme havuzu, İnegölspor tesisleri ihaleleri de bu günlerde yapılacak. İki okul projemiz var. hepsi ihale aşamasında olan 9-10 projemiz var. Köylerimize yönelik mahalle konakları, köy yolları çalışmaları da var. Tabiri yerindeyse bu gün İnegöl masaya yatırıldı. Genel seçimlere kadar 3-4 projenin temelini atarız diye düşünüyorum.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş