Ekonominin gizli kahramanları

1-7 Mart Muhasebeciler Haftası dolayısıyla Bursa SMMMO(Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası) İnegöl Temsilcisi Serkan Temiz ve beraberindeki muhasebeciler Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret ettiler.

Yayınlama: 07.03.2016
617
A+
A-

Muhasebeciler Haftası dolayısıyla gerçekleşen ziyarette, özellikle ekonominin nabzını tutan muhasebecilerin mali disiplin gerektiren bir iş icra ettikleri, aynı zamanda diyalog ve iş birliği içerisinde sürdürülmesi gereken bir mesleğe de sahip oldukları dile getirildi.

 

Ziyaret sırasında konuşan Bursa SMMMO İnegöl Temsilcisi Serkan Temiz; “1-7 Mart Muhasebeciler haftası nedeniyle meslektaşımız olan Belediye Başkanımıza bir nezaket ziyareti gerçekleştirmek istedik. Kendilerine bizleri bugün kabul ettikleri için huzurlarınızda meslektaşlarım adına teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Ayrıca tüm meslektaşlarımızın bu özel ve anlamlı haftasını da kutluyorum.Son olarakBursa ve İnegöl ekonomisinin nabzını tutan önemli bir meslek grubuna mensup olmaktan dolayı duyduğumuz mutluluğu belirtir, saygılarımı sunarım” dedi.






 

Muhasebeciler Haftasını kutlayarak konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; “Bursa SMMMO İnegöl Temsilciliği adına bugün ziyaretimize gelen muhasebeci arkadaşlarıma hoş geldiniz demek istiyorum. Muhasebeciler haftası münasebetiyle bir farkındalık oluşturulmaya çalışılıyor. Bu kapsamda farklı etkinlikler ve aktiviteler yapılıyor. Bu manada bu hafta dolayısıyla Bursa’da yapılan bir programa da kendim bizatihi katılım gösterdim” dedi.

 

Aktaş; “Her ne kadar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Mesleğini şu an icra etmiyor olsam da bu mesleğin olumlu yansımalarını önce ticari hayatımda şimdi de belediye başkanlığım sürecinde çok iyi görüyorum. Bu yönüyle de çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Özellikle iş adamlarımızın, sanayicilerimizin ve şahıs firması olarak iş yapan ticarethanelerin, işlerinin sağlıklı bir şekilde sürmesi adına muhasebecilik mesleğini ve muhasebecilerini önemsemeleri gerektiğini düşünmekteyim.  Bugün ziyaretimize gelen Bursa SMMMO İnegöl Temsilcisi Serkan Temiz ve muhasebeci arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunar, onların şahsında tüm muhasebecilerimizin haftasını kutlar, işlerinde başarılar ve kolaylıklar dilerim” diyerek konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş