Akhisar kalesi geçit vermiyor

Akhisar Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Dinçer, mücadele verdikleri 2. Amatör 9. Grup’ta geride kalan 5 haftada gol yemeyerek iddialı bir performans sergilediklerini ifade ederek bu başarılarını sürdürmek istediklerini belirtti.

Yayınlama: 12.03.2016
407
A+
A-

2. Amatör 9. Grup’ta mücadele eden Akhisar Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Dinçer, 3-0 gibi farklı skorla kazandıkları Yenişehir Yolörenspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

 

ÇOK ÖNEMLİ BİR ENGELİ KAYIPSIZ GEÇTİK






Ligin 5. haftasında kendileri gibi yoluna kayıpsız devam eden 4’te 4 yapmış olan Yenişehir Yolörenspor ile kendi sahalarında karşılaştıklarını belirten Mustafa Dinçer, “Ligde üst sıraların şekillenmesi adına ayrı bir öneme sahip olan bu maça kazanma parolası ile çıktık. Çok çekişmeli ve tempolu geçen maçın sonunda istediğini alan taraf biz olduk. Rakibimizin 3 puan önüne geçtik. Çok önemli bir 3 puan kazandık ama lig devam ediyor, daha yolun başında sayılırız. Bundan sonraki maçlara da aynı ciddiyetle ve aynı mücadele azmi ile çıkmalıyız. Yolörenspor maçında oyuncularımın mücadele azmi takdire şayandı. Kendileriyle gurur duydum” dedi.

 

BÜYÜK FEDAKÂRLIK

Maçta oynatamadıkları cezalı ve sakat oyuncuların bulunduğunu belirten Dinçer, “Sakat sakat oynayan, sabaha kadar fabrikada çalışıp hiç uyumadan maça çıkan oyuncumuz vardı. Üniversitede okuyan ve maç günü şehir dışından gelerek yol yorgunluğu ile maça çıkan oyuncularımız vardı. Bütün bu olumsuzluklara rağmen amatör ruhla, özveri ile sonuna kadar mücadele eden ve bu neticeyi alan oyuncularımı kutluyorum. Yaşı en büyük olanından en küçüğüne, 11’de oynayan, oyuna sonradan giren, oyuna giremeyen, sayısal fazlalık nedeniyle 18 kişilik maç kadrosunda yer alamayan tüm oyuncularımın bu başarıda katkısı mevcuttur” şeklinde konuştu.

 

5 MAÇTIR GOL YEMİYORUZ

Dinçer, “Kalecimiz Mustafa için ayrı bir parantez açmak istiyorum. Çok iyi bir sezon geçiriyor. 5 maçtır gol yemeden kazanmamızda büyük katkısı oldu. Özellikle bu haftaki maçta, maç 1-0 galibiyetimizle devam ederken kurtardığı penaltı bize hayat verdi. Daha sonra yaptığı çok önemli kurtarışlarla maçın 3-0 lehimize sonuçlanmasında önemli bir etkendi. Mustafa kalitesini gösterdi ve bu ligin üstünde bir kaleci olduğunu amatör spor kamuoyuna ispatladı. İnşallah devamını getirir” diye konuştu.

 

YGS sınavı nedeniyle ertelenen Yenişehir Söylemiş Başakspor maçı hazırlıklarına hafta başından itibaren başladıklarını belirten Dinçer, YGS sınavına girecek olan öğrencilere başarılar diledi.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş