Aktaş, UEDAŞ’tan kış hazırlıkları hakkında bilgi aldı

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl UEDAŞ’ı (Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.) ziyaret ederek, görevine yeni başlayan İşletme Müdürü Hasan Ali Yürük’e görevinde başarılar diledi ve kış hazırlıkları hakkında da bilgiler aldı.

Yayınlama: 16.11.2015
486
A+
A-

Göreve yeni başlaması hasebiyle UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürü Hasan Ali Yürük’ü ziyaret ettiğini belirten Başkan Aktaş, “Öncelikle Müdürümüze yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz. Müdürümüze hem iade-i ziyaret yapalım hem de kendisi ile hızla büyüyen ve sanayileşen İnegöl’de elektrik sıkıntılarının minimum seviyeye inmesi adına istişare edelim istedik” dedi.

 

PLANLAMALARINI YAPACAKLAR






Başkan Aktaş, “Şahsım ve kurum olarak kendilerine verebileceğimiz destek varsa, bunu asla esirgemeyeceğimizi özellikle ifade ediyorum. Biz çok değerli Müdürümüze bugüne kadar yapılan, sorunlu olarak karşımıza çıkan sıkıntılar ve problemlerle alakalı geniş bir açıklama yaptık. Başkan Yardımcılarım ve ilgili daire müdürlerim de kendilerini bu konuyla alakalı bilgilendirecekler. Muhakkak kendisi genel merkezle irtibata geçip, bu manada İnegöl’e dair 2015 ve sonrasında neler yapılabilir noktasında planlamalarını yapacaklardır” dedi.

 

SORUNLARI İYİ BİLİYORUM

UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürü Hasan Ali Yürük ise, Başkan Aktaş’ın yapmış olduğu iade-i ziyaretten çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Daha öncesinde Başkanımıza gerçekleştirmiş olduğumuz ziyarette bizleri sağ olsunlar makamlarında ağırladılar. Kendileri ile birçok konuyu istişare ettik. Daha önce yaklaşık dört yıl UEDAŞ’ta İşletme Mühendisi olarak görev yaptım ve İnegöl’ün gerek elektrik alt yapısını gerekse sorunlarını iyi biliyorum. Bu manada yapacağımız çalışmaların çok daha titizlikle olacağının altını çizmek istiyorum” dedi.

 

Müdür Yörük, “Başkanımız daha önceki çalışmalarımızda her zaman yanımızda olduğundan ve önümüzdeki çalışmalarımızda da bizlere destek vereceğini biliyoruz. Biz UEDAŞ olarak misyonu, vizyonu ve buna bağlı hedefleri olan bir kurumuz. Bu kurumunda İnegöl İşletmesi olarak ve bu İşletmeninde Müdürü olarak bayrağı devraldık. Hep daha iyiye gideceğimiz bu yolda kurumlar ile birlikte yürümek istiyoruz. UEDAŞ olarak önümüzdeki dönemde de kaliteli ve kesintisiz enerji hizmeti sunabilmek için çalışmalarımızı bütün hızıyla sürdüreceğiz” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş