Aktaş vatandaşlarla bereket sofrasında buluştu

Belediye Başkanı Alinur Aktaş sabah namazını birlikte kıldığı Hamidiye (Altınbaş) Camii cemaatiyle namaz sonrasında kahvaltı yaparak sohbet etti.

Yayınlama: 16.01.2016
463
A+
A-

Başkan Aktaş’ın ilk kez Altınbaş Camii’nde başlattığı “Bereket Sofrası” etkinliğine Ak Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, belediye meclis üyeleri ile Ak Partili yöneticiler katıldı.

 

Sabah namazını cemaatle birlikte kılan Başkan Aktaş ve beraberindekiler namazın ardından camii bahçesinde bulunan çay ocağında hep birlikte kahvaltı yaptılar.






 

Etkinlik hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Belediye Başkanı olarak birçok farklı etkinlik sebebiyle halkımızla sık sık buluşuyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden beri daima halkın içinde, ulaşılabilir bir başkan olmak için her fırsatı değerlendirdik. Bu etkinlikle gerek Cumartesi günleri yaptığımız halk günleriyle, gerek gittiğimiz ev ziyaretleriyle gerekse de esnaf ziyaretleri, STK ziyaretleri, kamu kurum ve kuruluşları ziyareti gibi birçok halkla ilişkiler çalışmasına yeni bir halka daha ekliyoruz. Sabah gerçekleştirdiğimiz “Bereket Sofrası” etkinliğimizle halkımızla bir vesile ile yine birlikte olmaya çalışıyoruz. Şairin dediği gibi; “Gönül muhabbet ister kahve bahane” misali herhangi bir konu olmaksızın ilçe halkımızın yanında olarak onlarla gönül köprüsü kuruyor, bu vesile ile İnegöl hakkında çeşitli konularda fikir alışverişinde de bulunuyoruz” dedi.

 

“Bu şehre bir nebze olsun fayda sağlamak bizim için gururdur” diyen Başkan Aktaş; “Benimsediğimiz yönetim anlayışı gereği bizler kendimizi bu şehrin hâdimi olarak görüyoruz ve her fırsatta ilçe halkımızla iç içe olarak onlarla hasbihal etmeyi, onlarla sohbet etmeyi önemsiyoruz. Bugün başlattığımız ve “Bereket Sofrası” adını verdiğimiz sabah namazı buluşmaları ile günün bereketinden ziyadesi ile faydalanıyoruz. Güne bereketle başlamak ve hemşerilerimizle kucaklaşma adına her Cuma sabahı “Bereket Soframız” şehrimizin bir camisinde kurulacak ve bu bereket şehrimize yayılarak İnegöl’ümüze olan sevgimiz ve bağlılığımızla daha da artacaktır” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş