Aktaş’tan Hâkim ve Savcılara hayırlı olsun ziyareti

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçeye yeni atanan ve atamaları sonucu İnegöl Adliyesindeki görevlerine başlayan Cumhuriyet Savcıları Uğur Ali Pekgöz ve Abdullah Keltaş ile Hâkimler Cahit Gülnar, Enver Akman, Mustafa Duran ve Kasım Turgut Turan’ı ziyaret ederek yeni görevlerinde başarı diledi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 09.04.2015
844
A+
A-

Başkan Aktaş, ilçemize yeni atanan Hakim ve Savcılara hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

TAKIM SIKINTILARDA YAŞANMIYOR DEĞİL






Ziyarette konuşan Başkan Alinur Aktaş; “ İnegöl her geçen gün büyüyor, gelişiyor. Bu gelişmeye paralel olarak bir takım sıkıntılarda yaşanmıyor değil. Bu sorunları çözen adliyemiz, emniyetimiz ve jandarmamız var. Gönül ister ki şehrimizde hiçbir olumsuzluk yaşanmasın, hiç sıkıntı olmasın, her şey huzur içerisinde ilerlesin ama takdir edersiniz ki bu kadar kalabalık, ticaretin bu kadar hareketli olduğu bir yerde bu pek mümkün değil” dedi.

 

ŞEHRİMİZ ADINA SEVİNDİRİCİ BİR GELİŞME

Göreve geldiği 2004 yılında İnegöl Adliyesinin 4 hâkim, 4 savcı ve bir başsavcı olmak üzere 9 personele sahip olduğunu hatırlatan Başkan Aktaş; “Adliye sarayımız bugün 30’dan fazla hakim ve savcının görev yaptığı içerisinde ağır ceza mahkemesinin de yer aldığı müstakil bir binada hizmet veriyor. Bu durum şehrimiz adına sevindirici bir gelişme” şeklinde konuştu.

 

Aktaş “Bugün, ilçemizde yakın geçmişte göreve başlayan hâkim ve savcılarımıza yeni görevlerinde başarılar dilemek için onlarla birlikte olduk, kendilerine başarılar ve kolaylıklar diliyor, yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Aktaş, ziyaretleri esnasında hâkim ve savcılara çiçek takdiminde bulundu



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş