Alanyurt’ta tretuar çalışması

Alanyurt Yeni Mahalle Merkez Cami karşı aralığınbda bulunda otopark’ta İnegöl Belediyesi tarafından tretuar çalışmaları başladı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Adil Kansu, çalışmaların maliyetinin 10 bin TL olduğunu belirtti. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 10.03.2015
816
A+
A-

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu ve bazı AK Partili Belediye eclis Üyeleri, Alanyurt Yeni Mahalle’de yapılan tretuar çalışmalarını inceledi.

 

AMAÇ BÜTÜN VATANDAŞLARA HİZMET GÖTÜRMEK






İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Adil Kansu, “İnegöl’ü yaşanabilir modern bir kent olarak geleceğe taşımak için bu zamana kadar irili ufaklı birçok projeyi hayata geçirdik. Belediye olarak, makro projelerin yanında halkın taleplerini sürekli ön planda tutmaktayız. Halkımızın talebi neyse, onları gerçekleştirmek istiyoruz. Bu kapsamda ilçenin yaşam kalitesini arttırmaya yönelik şehrin farklı noktalarında gerçekleştirmiş olduğumuz farklı çalışmalar var. Hedefimiz; İnegöl’de yaşayan tüm hemşerilerimize hizmet götürmek. Bu sebeple İnegöl’ümüzün her alanını ihya edip, hep birlikte daha güzel şartlarda yaşamanın yolunu arıyoruz”

 

ALT VE ÜST YAPIDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

“Çalışmalarımıza mevsim şartları el verdiğince hızlı bir başlamak istiyoruz. Bunun için bu yılın altyapı çalışmaları anlamında bugün bir nevi startını da vermiş oluyoruz. Havalar artık yavaş yavaş ısınıyor. Buna bağlı olarak ta tretuar, yama, ve ham yol çalışmalarımız da bu haftadan itibaren belirli bir program dahilinde yapılmaya başlanıyor. İlçemizde gerek alt yapı gerekse üst yapı olarak çalışmalar içindeyiz. Kentimizin her anlamı ile güzel olması için çaba vermekteyiz. Bu nedenle projelerimiz de aralıksız devam etmektedir. Önem verdiğimiz çalışmalardan birisi de kentimizin trafiğini rahatlamak adına yaptığımız projelerdir. Şehri rahatlatacak; dinlenme mekânları, otopark alanları ve çocuk parkları üretme çabamız kentin her alanında artarak devam ediyor. Bilindiği üzere bugüne kadar planladığımız birçok otoparkı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk”

 

MALİYETİ 10 000 TL

“Bugün bu çalışmalar kapsamında Alanyurt yeni mahalle merkez camiinin bulunduğu noktada kullanılan otopark alanında yapılan işin kalitesini ve ömrünü artırmak için aynı zamanda yayaların rahat yürüyebileceği ve kötü görüntüyü ortadan kaldırmak adına tretuvar düzenlemesi yapılacaktır. Çalışmalar kapsamında; 500 m2 kilitli parke taşı, 220 mt bördür, Çalışmanın belediyemize maliyeti 10 000 TL’dir. Ben çalışmalarımızın mahalle sakinlerimiz başta olmak üzere tüm İnegöl’ümüze hayırlı olmasını temenni ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş