Altay Sokak’a çocuk parkı

Şehir merkezi, kırsal mahalleler ve eski beldelerde çocuk parkı yapımına devam eden İnegöl Belediyesi, bu kapsamda Cumhuriyet Mahallesi Altay Sokak’ta çocuk parkı yapımını sürdürüyor.

Yayınlama: 16.01.2016
467
A+
A-

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Cumhuriyet Mahallesi Altay Sokak’ta devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

 

PROJELER HAYATA GEÇMEYE DEVAM EDİYOR






İncelemenin ardından açıklamalarda bulunan Adil Kansu, “Şehrimizi güzelleştirerek daha planlı ve nefes alan bir şehir oluşturmaya yönelik çalışmalarımız yeni projelerimizin hayata geçmesiyle devam ediyor. Bugün bu hedef doğrultusunda ürettiğimiz projelerimizden biri olan Cumhuriyet Mahallesi Atalay Sokak’ta çalışmalarına devam ettiğimiz çocuk parkını incelemek üzere buradayız. Çocuk oyun ve fıtness alanı olarak hazırlanan projemizin alanı 773 m2’dir. Proje uygulama alanında; 148 m2’lik çocuk oyun alanı, 85 m2’lik, fitness alanı, 189 m2’lik yeşil alan bulunmaktadır”

 

MALİYETİ YAKLAŞIK OLARAK 25 BİN TL

“Yeşil alanlara görselliği ön planda olan yetişkin ağaçlar dikilecek ve yeşillendirme çalışmaları alanının tüm kısımlarında tamamlanacaktır. Bitkilendirme çalışmasında; doğu çınarı, ıhlamur, erguvan, alev çalısı ve taflan bitkilerine yer verilecektir. Yeşil alan çalışmasının dışında kalan bölge de yürüyüş alanı uygulaması için kırmızı beyaz ve siyah renkli dikdörtgen formlu parke taş uygulamasına yer verilecektir. Çocuk oyun alanı Kauçuk döşemesinde gökkuşağının 7 renginden yararlanarak gökkuşağı formuna göre döşenecektir. Çocuk oyun alanı ve fıtness alanı içerisine oturma alanı olarak bank yerleştirilecektir. Projenin belediyemize maliyeti yaklaşık olarak 25 bin TL’dir. Çalışmanın en kısa sürede bitirilerek halkımızın kullanımına sunulması hedeflenmektedir. Mahalle sakinlerimize şimdiden hayırlı olsun” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş