ALTIN NESİL’Lİ ÖĞRENCİLERDEN İSTANBUL TURU

İnegöl Özel Altın Nesil Okulları’nın lise öğrencileri için planladığı üniversite gezi programı geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirildi. Öğrenciler İstanbul ve Kadir Has Üniversitelerini ziyaret ederek bilgi sahibi oldular.

Yayınlama: 13.04.2016
533
A+
A-

11 ve 12. sınıf öğrencilerinin katılımlarıyla, öğrencilerin sınav sürecine daha iyi güdülenmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen gezide İstanbul Üniversitesi ve Kadir Has Üniversitesi ziyaret edildi. Akademisyenler ve üniversite tanıtım birimi tarafından meslekler, iş alanları ve bölümler hakkında bilgilendirme yapıldı.

 

ESKİ VE YENİ ÖĞRENCİLER BULUŞTU






Yapılan sunumlar sonrasında öğrenciler üniversitelerin birimlerini gezerek akademik ortam ve üniversite yaşamı ile ilgili perspektif kazandılar. Geçtiğimiz yıllarda mezun olan ve İstanbul’da öğrenimini sürdüren okulun eski öğrencilerinin de katılımlarıyla İstanbul’un tarihi güzellikleri ve Ortaköy’ün eşsiz manzarasının tadını çıkaran öğrenciler hem keyifli hem de eğitici bir gün yaşama fırsatı buldular.

 

“VERİMLİ VE FAYDALI BİR GEZİ OLDU”

Geziyi değerlendiren Okul Müdürü Mesut Mutlu, “Bu gezi ile üniversite öğreniminin eşiğinde olan 12. sınıf ve üniversite hazırlık çalışmalarının henüz başlarında olan 11. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla Türkiye’nin en köklü üniversitesi olan İstanbul Üniversitesi ve yine ülkemizin önemli vakıf üniversitelerinden biri olan Kadir Has Üniversitesi’ni inceleme fırsatı edindik. Bu tür ziyaretlerin öğrencilerin hedef belirlemelerinde ve geleceklerini planlamalarında önemli yere sahip olduğunu bu gezi ile tekrar gördük. Bu açıdan oldukça verimli ve faydalı bir inceleme gezisi oldu. Öğrencilerime sınavlarında başarılar diliyor, gezi organizasyonunda emeği olan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş