Arü Rektörü Biberden Neü Rektörü Şekere Ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Fen Fakültesi Biyoteknoloji Bölümü öğretim üyesiyken Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mehmet Biber, NEÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker’i ziyaret etti.

Yayınlama: 06.02.2017
908
A+
A-

Konya ve NEÜ ile olan bağlarını sürdüreceğini ifade eden Rektör Biber, üniversiteler arası işbirliğinin önemine dikkat çekti. Üniversitenin bir emanet olduğunu belirten ve Ardahan’da bu güne kadar başlatılan güzel işlerin kesintisiz bir şekilde devam etmesi, daha iyi seviyelere gelmesi için çalışacağını söyleyen Prof. Dr. Biber, Türkiye’nin daha da gelişmesi için üniversitelere önemli görevler düştüğünü kaydederek, bu konuda gerek NEÜ gerekse diğer üniversitelerle ortaklaşa çalışmalar yapacağını aktardı.

Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker de, Prof. Dr. Mehmet Biber’in akademisyenlikteki başarısını, rektör olarak Ardahan’a ve ülkemize önemli hizmetler vererek devam ettireceğini vurguladı. Biber’e yeni görevinde başarılar dileyen Rektör Şeker, ülkenin kalkınması için önemli işbirliği çalışmalarının gerçekleştirilmesini umut ettiğinin altını çizdi.

Ziyaretin sonunda NEÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, ARÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber’e hediye takdim etti.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş