AVM’den haftasonu eğlencesi

İnegöl’ün yaşam, eğlence ve alışveriş merkezi olan İnegöl AVM, haftasonları çocuklara yönelik düzenlediği etkinliklerine devam ediyor.

Yayınlama: 23.10.2015
579
A+
A-

 

İnegöl AVM bu hafta sonu çocuklar için eğlence merkezine dönüşüyor. Çocukların çok severek izleyeceği Kukla Müzikali, Cumartesi günü İnegöl AVM’de çocuklarla buluşacak. Pazar günü ise Kalemlik Atölyesi programı hayata geçirilecek.

 






Çocuklar bu haftasonu da İnegöl AVM’de muhteşem bir haftasonu geçirecek. İnegöl’ün alışveriş ve yaşam merkezi konumunda olan İnegöl AVM etkinliklere kaldığı yerden devam ediyor. Bu haftasonu da hem eğlenceli hem bol aktiviteli, dopdolu iki gün sizleri ve çocuklarınızı bekliyor. Cumartesi günü Kukla Müzikali Pazar günü ise Kalemlik Yapımı atölyesinde minikler doyasıya eğlenecek. 24 Ekim 15.00’da başlayacak olan etkinlikte müzik eşliğinde kuklalar harika bir tiyatro sergileyecekler. 25 Ekim Pazar günü ise yine aynı saatte çocukların el becerisini sergileyebileceği harika bir etkinlik hayata geçirilecek. Kalemlik atölyesi ile beraber rengârenk kalemlikler yapılacak. Yüz boyama ve balon dağıtımının da olduğu harika gün yaşanması planlanıyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş