Avrupa dereceli öğrenciler ödüllendirildi

Antalya’da 7-8 Şubat 2015 tarihlerinde 37 ülkeden 221 sporcunun katıldığı turnuvada dereceye giren İnegöllü öğrenciler, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından ödüllendirildi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 23.02.2015
752
A+
A-

İnegöl’ün adını uluslar arası müsabakalarda duyuran öğrencilerini ödüllendirmek istediklerini belirten Aktaş, böyle başarılarla bütün İnegöl’ün gururlandığını ifade etti.

 

İNEGÖL’DE YAŞAYAN İKİ ÇOCUĞUMUZ DA BURADA BAŞARILAR ELDE ETTİ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Alinur Aktaş, “İnegöl’deki nüfus ve ekonominin potansiyel varlığı, açıkçası İnegöl’ün sanayideki ticarete yansıdığı gibi kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlere de yansıyor. Ve bu alanda da gerek bireysel sporlarda gerekse de bireysel takım sporlarında gün geçmiyor ki İnegöl’den başarılar çıkmasın. Tabi bu bana da Avrupa Tekvondo Birliği’nin düzenlediği ve Türkiye Tekvando Federasyonunun organize ettiği; 3. Avrupa Tekvando Şampiyonası Antalya’da yapıldı. Kısa bir süre önce. 7-8 Şubat 2015 tarihlerinde 37 ülkeden 221 sporcu bu turnuvaya iştirak etti. İnegöl ikametgâhlı, İnegöl’de yaşayan iki çocuğumuz da burada başarılar elde etti. Kısa bir süre önce basın aracılığı ile öğrenmiştik. İlki İnegöl İMKB Meslek Lisesi ve Tekirdağ Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Mert Cinci, Antalya’da yapılan Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda, genç erkekler 55 kilo kategorisinde 2. oldu. Mert kardeşimiz İnegöl’de ikamet ediyor. Yıldırım adına bu sporu yapıyor ama nihayetinde geçmişte Kafkasspor’da da mücadele etmiş bir kardeşimiz. Bizde arzu ettik İnegöl’ümüzün ismini duyurduğu için kendisini ödüllendirelim.  İkinci sporcumuz ise, Hacer Salih Yıldız İmam Hatip Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi. Melih Bayraktar. Yıldız erkekler kategorisinde Melih de 3. Oldu. Melih aynı zamanda Temizlik İşleri Müdürümüzün oğlu… Onu da ben özellikle ifade etmek istiyorum”

 

ONLARA Bİ NEBZE DE OLSA DESTEK VERMEK İSTEDİK

“Tabi bu Avrupa çapında bir başarı, uluslar arası bir başarı. Böyle bir başarıya da kayıtsız kalamazdık. Belediyespor marifeti ile sportif faaliyetler icra edildiği gibi, Hal Eğitim marifet ile, amatör kulüplerimizin marifeti ile de futbol harici branşlarda icra ediliyor ve edilmeye çalışılıyor. Açıkçası bu noktada sabır ve gayret edildiği sürece de önemli başarılara da hep birlikte şahit oluyoruz. İşte o iki başarıdan bir tanesi de bugün burada misafir ettiğimiz çocuklarımız. Muhakkak bu çocuklarımıza emek veren, hizmet veren hocalarımız var. Ben hocalarımıza da çok teşekkür ediyorum. Bizde çocuklarımızı hem saat hem de yarım altınla ödüllendirelim istedik. Bu anlamda onlara bi nebze de olsa destek vermek istedik. Ben şehrimizin ismini duyuran, hangi konuda olursa olsun, hangi branşta olursa olsun, yeter ki bizim değerlerimize uygun faaliyetlerde bulunan olsun, onlara destek vermeye, basın önünde onure etmeye çalışıyoruz. Bu güzelliklerde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza da bundan sonraki hayatlarında balarılar diliyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş