Başarıya Çifte Destek

Uludağ Üniversitesi’nin başlattığı başarılı öğrenciye burs kampanyasına özel okullardan Çakmak Koleji’nden de çifte destek geldi.

Yayınlama: 04.03.2017
1.194
A+
A-

Çakmak Koleji, Eğitim Fakültesi’nin Psikolojik Danışmanlık Rehberlik ile Fen Bilgisi Öğretmenliği bölümlerini tercih edecek en başarılı 10 öğrenciye ayda 500 TL, başarıyla üst sınıfa geçene de ayrıca 750 TL burs verecek. Burs protokolü, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Demirel ve Çakmak Eğitim Kurumları Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çakmak tarafından Rektörlük Senato Salonunda imzalandı.

Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay, başarı burslarıyla en başarılı öğrencilerin Uludağ Üniversitesi’ni tercih etmesini sağlamaya çalıştıklarını belirterek, “Üniversitemizi bir yere getirmek istiyorsak eğitim çıtasını yükseltmemiz gerekiyor. Bu sadece öğrenciyle olmuyor, öğretim üyesi ve fiziksel imkânları da iyileştirmemiz gerekiyor. Bu bizim kendi ekosistemimiz ve iyileştirmek üzere yola çıktık. Bir de her birimin kendi alanıyla ilgili kent dinamikleriyle ilişkilerini güçlendirmesi gerekiyor. Tüm bu adımlarda bize destek olan kent dinamiklerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş