Basın Pasoları Oy Çokluğuyla Geçti

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl basın çalışanlarına verilen fakat geçen sene tartışmalar üzerine iptal edilen basın pasoları gazetecilerin itirazları üzerine tekrardan Büyükşehir Belediye Meclisi’nden oy çoğunluğu ile kabul edildi.

Yayınlama: 09.02.2017
935
A+
A-

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Şubat ayı 2. oturumu Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Murat Cevheribucak’ın yönetiminde gerçekleştirildi. Ek madde olarak getirilen basın pasoları yapılan oylamada oy çoğunluğu ile kabul edildi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) tarafından Adana Büyükşehir Belediyesi’ne basın çalışanlarına ücretsiz seyahat kartı verilmesi teklif edilmişti. Her yıl kartlar düzenli olarak basın çalışanlarına verilirken geçtiğimiz yıl kartlara kısıtlama getirilmişti. Daha sonra da yapılan itirazlar üzerine tekrardan kartların devreye gireceği Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından duyurulmuştu. Uzun zamandan bu yana yaşanan tartışmalar nedeniyle bu madde meclise getirilemiyordu. Adana Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde basın çalışanlarına verilecek olan pasolar Meclisi Yöneten Başkanvekili Murat Cevheribucak tarafından bekletilmeden oylamaya sunuldu. Oylama sonucunda gazetecilerin paso sorunu çözülmüş oldu.

Öte yandan, Fırat Kalkanı Harekatı’nda çıkan çatışmada şehit düşen Adanalı Uzman Çavuş Gökhan Kılıç için meclis sonrası saygı duruşunda bulunulmasının ardından dua okundu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş