Başkan Albayrak, Muratlı Ve Sarayda Ziyaretlerde Bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı ilçesi Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak’ı ve Saray Süt Üreticileri Birliği Başkanı Fikret Özer’i ziyaret etti.

Yayınlama: 04.02.2017
959
A+
A-

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ziyaretleri çerçevesinde, kısa bir süre önce çıkan kararnamede Ankara Nallıhan Kaymakamlığından Tekirdağ Muratlı ilçesi Kaymakamlığı görevine atanan Dr. İsmail Altan Demirayak’ı makamında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İsa Kunt’un da eşlik ettiği ziyarette Kaymakam Demirayak’a Muratlı, Tekirdağ ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili kısa bilgiler veren Başkan Albayrak, Demirayak’a yeni görevinde başarılar diledi.

Kadir Albayrak daha sonra, Saray ilçesinde, Saray Süt Üreticileri Birliği Başkanı Fikret Özer’i ziyaret etti.






Başkan Özer’den birlik çalışmalarıyla ilgili bilgiler alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman hayvancılığın ve hayvan yetiştiricilerinin yanında olduklarını söyledi. Sütün insan sağlığında büyük önem taşıdığını ve Dünya Süt Günü’nde yapılan etkinlikte süt içme alışkanlığını çoğaltmak için gençlere ve öğrencilere süt dağıttıklarını belirten Başkan Albayrak, süt üreticisinin daha fazla desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Albayrak Mandacılığı Geliştirme Projesi, Koyunculuğu Geliştirme ve Koç Dağıtımı Projesi, Mera İyileştirme ve Yönetimi Projesi, Baklagil Yem Bitkisi Tohum Dağıtımı Projesi, Hayvan Suyu Göletleri Yapım Projesi, Arıcılığı Geliştirme ve Yönetimi Projesi, Hayvancılığı Geliştirme Çiftçi Eğitim Projesi, Sıvat(Su Yalağı) Yapımı Projesi ile hayvancılığı desteklediklerini kısa bir zamanda da Gezen Tavuk Yumurtacılığını Geliştirme Projesini hayata geçireceklerini açıkladı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş