Belediye 3 binayı daha yıktı

İnegöl Belediyesi tehlike arz eden binaların yıkımlarına devam ediyor. Tehlike arz eden ve atıl vaziyette bulunan birçok binanın yıkımını gerçekleştiren belediye ekipleri bu kez Sinanbey Mahallesi ve Kemalpaşa Mahallesindeki metruk vaziyette olup yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olan 3 yapının yıkımı gerçekleştirdi.

Yayınlama: 03.07.2014
909
A+
A-

Yıkım herhangi bir zarara yol açmaması için İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi.

 

Tehlike arz eden ve atıl vaziyette bulunan birçok binanın yıkımını gerçekleştiren Belediye ekipleri bu kez, İnegöl Sinanbey Mahallesi Kanal Sokak’ta bulunan 3 ada 1 parselde kayıtlı iki katlı bina ile Kemalpaşa Mahallesi Göçmen Sokak’ta bulunan 166 ada 17 parsel ile 167 ada 4 parselde bulunan toplam 3 binanın 17.06.2014-688 ve 02.04.2013-352 ve 355 sayılı encümen kararları gereği yıkımlarını gerçekleştirdi.






 

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından halkın can ve mal güvenliğini tehdit ettiği tespit edildiğinden belediye ekiplerince gerekli güvenlik önlemleri alınarak binanın yıkımının gerçekleştirildiğini kaydeden Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu; “Şehrimizdeki huzurun tesisine katkıda bulunmak amacıyla daha önce de vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda mahalle aralarında kalan metruk yapıların yıkımlarını gerçekleştirdik. Mahalle sakinlerine sıkıntı veren bu yapıları da, tehlike arz eden yapıların yıkılması çerçevesinde, gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş