Belediyespor güreşte iddialı

Yetiştirdiği sporcularla pek çok spor dalında adını duyuran İnegöl Belediyespor güreşte de iddialı yükselişini sürdürüyor.

Yayınlama: 24.03.2016
682
A+
A-

13 Mart’ta Bursa’nın Karacabey ilçesinde ve 17-20 Mart tarihlerinde ise Kestel’de yapılan Bursa Güreş İl Şampiyonasına İnegöl Belediyespor’lu güreşçilerin başarısı damga vurdu.

 

Şampiyonaya 15 güreşçiyle katılan İnegöl Belediyespor müsabakalarda 5 birincilik, 1 ikincilik ve 5 üçüncülük elde ederek toplamda 11 madalyayla geri döndü.






 

Müsabakalarda sporcularımızdan 11-12 yaş kategorisinde Timur Muradov 42 kiloda hem serbest hem de grekoromen güreşte üçüncülük elde ederken yine aynı kategoride Yusuf Bayraktarov 32 kiloda grekoromen güreşte üçüncü oldu.

 

13-14 yaş kategorisinde mücadele eden Adem Ucgun 32 kiloda hem serbest hem de grekoromen güreşte birincilik, Alişan Çahayev 38 kiloda serbest ve grekoromen güreşte birincilik, Erkan Yılmaz ve Hakim Hamdiyev 42 kiloda grekoromen güreşte üçüncülük ve Canat Aslanov 66 kiloda serbest güreşte ikincilik elde ederken grekoromende de birincilik elde etti.

 

10-12 Mart tarihlerinde Muğla’da yapılan bölge şampiyonasında da yıldızlar grubunda mücadele eden Belediyespor güreşçilerinden Ahmet İskender birincilik, Azim Şahmuradov ikincilik elde ederek 1-3 Nisan tarihleri arasında Uşak’ta yapılacak olan Türkiye Güreş Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. 

 

Hocaları Habip Aslan gözetiminde müsabakalara hazırlanan İnegöl Belediyespor’lu güreşçiler her geçen gün çıtalarını yükselterek yeni başarıları İnegöl’ümüze kazandırıyor.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş