Belediyespor Mobilya Kupası

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş bir basın toplantısı düzenleyerek, voleybol 1. Liginde üçüncü yılına çıkacak olan Belediyespor’un sezon öncesinde mevcut durumlarını görebilmek adına bu yıl ilk kez İnegöl Belediyespor Mobilya Kupası tertip ettiklerini ifade etti.

Yayınlama: 08.10.2015
489
A+
A-

Belediyespor Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen basın toplantısına İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İlçe Spor ve Gençlik Hizmetleri Müdürüm Yusuf Şevki Yücel katıldı. Aktaş turnuvanın 9-10-11 Ekim tarihleri arasında icra edileceğini ifade etti.

 

4 TAKIM MÜCADELE EDECEK






Basın açıklamasında açıklamalarda bulunan Aktaş, “İnegöl olarak yine güzel bir organizasyona ev sahipliği yapacağız. Bunun duyurusuyla ilgili İlçe Spor ve Gençlik Hizmetleri Müdürümüz Yusuf Şevki Yücel ve Belediyespor yöneticisi arkadaşlarımızla bir araya geldik. Öncelikle İnegöl’de futbol, Türkiye’de ve dünyada olduğu gibi çok bilinen, çok benimsenen bir futbol dalı ama voleybolla alakalı da gerek belediyemizin gerekse İlçe Spor Müdürlüğümüzün gayretleriyle ciddi mesafe aldığımızı özellikle ifade etmek istiyorum. Ve bu doğrultuda artık bu sene voleybol 1. Liginde üçüncü yılına çıkacak olan Belediyespor’umuz yeni transferleriyle, bünyesine kattığı ilavelerle gerçekten güzel organizasyonlara imza atacak. Sezon öncesinde de durumumuzu görebilmek adına da bu yıl ilk kez İnegöl Belediyespor Mobilya Kupası tertip ettik. 9-10-11 Ekim tarihleri arasında İlçe Spor Müdürlüğümüzün ve genel maçlarımızın oynandığı salonda bu müsabakalar oynanacak. Ben öncelikle katılan takımlarla ilgili bilgi vermek istiyorum; Türkiye’den İnegöl Belediyespor’la beraber yine 1. Lig takımı İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Romanya’da Tomis Costanta geçen senenin şampiyonu ve yine Bulgaristan’dan Marek Ünion geçen senenin Bulgarisyan şampiyonu. Ayrıca kendi sporcumuz Yordanov’un da Marek Ünion patentli olduğunu ifade etmek istiyorum. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri maçlar oynanacak. Bununla alakalı hem internet sayfasında hem de sosyal medya da tarihleri paylaşacağız. Özellikle voleybolu çok seven kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla voleybola ilgi gösteren İnegöllüleri bekliyoruz. Salonumuzun yenilenmiş haliyle, Büyükşehir Belediyemizin ve bizleri destekleriyle İlçe Spor Müdürlüğümüzün önderliğinde orada güzel bir çalışma yapıldı. Bu güzel şölene ve bizim sembolümüz olan mobilya adına düzenlenmiş kupaya ben bütün ilçe halkımızı davet ediyorum. eraberinde 24 Ekim’de başlayacak sezon öncesinde de bizim için test olacak. Eksiklerimizi, aksaklarımızı bu noktada ki kusurlarımızı daha iyi göreceğiz. Ama beraberinde de böyle prestijli takımları burada ağırlayıp, 6 ayrı güzel maçın oynanmasına vesile olacağız” dedi.

 

BASKETBOLDA KURALAR BELLİ OLDU

Aktaş son olarak, “Basketbolla alakalı kuralarımız çekildi. Gruplarımız belli oldu. İnşallah Ekim sonu, Kasım başı gibi tam tarih açıklanmasa da 4 Bursa, 2 Balıkesir takımı olmak üzere inşallah deplasmanlı basketbol ligiyle alakalı ilk tur maçlarımıza başlayacağız. İnegöl’ümüz inşallah bu sene sportif anlamda daha büyük heyecanlara, serüvenlere şahitlik edecek. Ama bütün bu yapılanların ilçe halkımız için, sporseverler için ortaya konulduğunu ben bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Bu vesileyle bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş