Benzin döküp yaktılar

Akhisar Mahallesi’nde kimliği belirsiz kişiler, bir işyerini benzin dökerek kundakladı. Kundaklama anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Yayınlama: 20.01.2016
405
A+
A-

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece saat 03.50 sıralarında Akhisar Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir balıkçıda meydana geldi. Gece yarısı, karanlık caddeyi alevler aydınlattı. Balıkçıda çıkan yangın, civardaki bir fırın işletmecisi ve komşular tarafından fark edildi. Yangını görenler durumu hemen polise ve itfaiyeye bildirdi.

 

İŞYERİ KÜLE DÖNDÜ






Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere teslim olan işyerini söndürmek için uzun çaba sarf etti. Çıkan yangın da işyeri tamamen küle döndü.

 

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENİNCE ORTAYA ÇIKTI

Yangın sonrası sabah çevredeki güvenlik kameralarının incelenmesi üzerine, gerçek ortaya çıktı. İşyerinin kimliği belirsiz kişilerce benzin dökülerek kundaklandığı görüldü.

 

BENZİN DÖKÜP ATEŞE VERDİLER

Güvenlik kamera kayıtlarına göre; saat 03.45 sıralarında işyeri önüne gelen kimliği belirsiz birkaç kişi, önce civarda araştırma yaptı. İşyerinin camlarından içeriye de bakan kundakçılar, daha sonra buradan ayrıldı. 2-3 dakika sonra yeniden işyeri önüne gelen gruptan bir kişi, elindeki bidonda bulunan benzini işyerinin camlarına ve camdan içeriye döktü. Daha sonra işyerini ateşe veren kundakçılar, kaçarak uzaklaştı.

 

KENDİLERİ DE YANACAKTI

Kayıtlarda kundakçıların acemiliği de dikkatlerden kaçmadı. Benzini döktükten sonra işyerini ateşe vermek isterken alevlerin birden harlamasıyla işyerini kundaklayan şahısların da yanmaktan son anda kurtuldukları görüldü.

 

İŞYERİ SAHİBİ KUNDAKÇILARIN BULUNMASINI İSTEDİ

Görüntülerin ortaya çıkması üzerine işyeri sahibi Halit Çelik küle dönen işyerinin önünde bir açıklama yaparak emniyet ekiplerinden ekmek teknelerini yakanları bulmalarını istedi. Çelik, iki amcası ve kardeşiyle birlikte işlettikleri işyerinin daha önce de birkaç kez soyulmak istendiğini ifade ederek, “Olayla ilgili şüphelendiğimiz 3-4 kişi var. Daha önce de defalarca bizi tehdit ederek, baskın yaparak, dükkanımızın önüne gelerek bizi tacizde bulundular. 3 defa dükkanımızı soymaya çalıştılar. Biz polislerimizin savcılarımızın konuyla ilgilenmesini istiyoruz. Bunu yapanların yakalanmasını istiyoruz. 45 bin lira civarında zararımız var. Biz burada 2 amcam ve kardeşimle birlikte 4 aileye bakıyoruz” dedi.

 

Olayla ilgili emniyet ekiplerinin soruşturması sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş