Berberler Odası’ndan Ramazan sürprizi

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası’nın bayan üyeleri Ramazan ayı nedeniyle İnegöl Huzur Evini ziyaret ederek huzur evi sakinlerine hem hediyeler verdiler hem de bayanların saç ve yüz bakımlarını yaptılar.

Yayınlama: 03.07.2014
950
A+
A-

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası üyesi Bayan Kuaförü Mefharet Adıgüzel, İnegöl Berberler Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven ve Genel Sekreter Mehmet Acar ile birlikte yapılan organizasyonla İnegöl Huzurevi Müdürü Recep Şen ve akabinde huzurevinde kalan sakinler ziyaret edildi. 

 

Ziyarette Bayan Kuaförü Mefharet Adıgüzel ve çalışma arkadaşları önce huzurevi sakinlerine yanlarında getirdikleri çeşitli hediyeleri takdim ettiler. Ardından Bayan huzurevi sakinlerinin saç ve yüz bakımlarını yaptılar.






 

BAYRAMI ÖNCESİ ÇOK İYİ OLDU

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Huzur Evi Müdürü Recep Şen şunları söyledi: Böyle organizasyonların yapılması hem bizleri hem de huzurevinde kalan bakıma muhtaç sakinlerimizi fazlasıyla memnun etmektedir. Özellikle saç ve yüz bakımları böyle duyarlı kardeşlerimiz tarafından zaman zaman yapılmaktadır.  Gerçekten huzurevi sakinlerinin böyle bir bakımlara ihtiyacı vardı. Bayramı öncesi çok iyi oldu. İnşallah her zaman böyle duyarlı insanlarımızı huzurevimize bekliyoruz. Ben İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası başkanı Sayın Erhan Güven’e özellikle Bayan Kuaförü kardeşimiz Mefharet Adıgüzel ve çalışma arkadaşlarına hem getirdikleri hediyeler hem de bayan sakinlerimize yaptıkları hizmetlerden dolayı çok çok teşekkür ederim. Allah Kendilerinden razı olsun.

 

DUYARLILIĞINDAN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR ETTİ

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven ise şöyle konuştu: Bugün duyarlı bir üyemiz ile birlikte Huzurevini ziyaret etmiş bulunmaktayız. Öncelikle huzurevinde kalan tüm sakinlerimizin Ramazan ayı mübarek olsun, Allah kendilerine sağlık afiyet versin. İnegöl Huzurevinde kalan bakıma muhtaç sakinlerimizin saç yüz bakımları böyle duyarlı kardeşlerimiz tarafından zaman zaman yapılmaktadır. Bugünde üyemiz Bayan Kuaförü Mefharet Adıgüzel kardeşimiz hem bayan huzur evi sakinlerinin saç yüz bakımlarını gerçekleştirdiler hem de tüm huzurevi sakinlerine yanlarında getirdikleri çeşitli hediyeleri takdim ettiler. Duyarlığından dolayı ben üyemize çok teşekkür ediyorum. Kendisinden Allah razı olsun. Ayrıca bu durumun diğer üyelerimize örnek olmasını diliyorum. Bayram üzeri gerekli olan bir durumdu. İnşallah bayramdan önce erkek huzurevi sakinlerimizin de saç sakal bakımlarını erkek berberleri ile birlikte yapacağız. Ben özellikle tüm üyelerimizi böyle konularda duyarlı olmalarını rica ediyorum. Çünkü bu bakımlar huzurevi sakinlerinin devamlı olan ihtiyaçları. Dolayısıyla böyle yerleri bu amaçlarla sık sık ziyaret etmek gerekir. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş