Beşiktaş maçına davet

İnegöl Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, Pazar günü saat 15.30’da oynanacak olan Belediyespor-Beşiktaş karşılaşmasına tüm sporseverleri davet etti.

Yayınlama: 23.01.2016
476
A+
A-

Pazar günü yapılacak maç hakkında açıklama yapan Başkan Aktaş; Belediyespor Voleybol takımı olarak liginin ikinci yarısında evimizde oynayacağımız ilk maçta ligin müdavim takımlarından olan Beşiktaş Voleybol takımını ağırlayacağız. Belediyespor olarak ligin ikinci yarısına geçen hafta İzmir deplasmanında Bornova Anadolu Lisesini net bir skorla 3-0 yenerek iyi bir başlangıç yaptık. Bu güzel sonucu takım olarak sezona yaymak en büyük arzumuz” dedi.

 

Aktaş; “Bu hafta evimizde oynayacağımız Beşiktaş voleybol takımının ligde istedikleri yerde olmadıkları bir gerçek ama onlarda bizi yenerek bir çıkış yakalamak isteyecekler. Onlar geçen hafta ligin ikinci yarısındaki ilk maçında sahalarında ligin güçlü ekiplerinden olan Ziraat Bankası’na karşı mağlubiyet almışlardı. Bu maçta bize karşı bunu telafi etmek isteyeceklerdir. Bu hafta evimizde oynayacağımız maçta tam bir voleybol şöleni izleyeceğimize eminim. Takımımıza güveniyoruz. Kendi sahamızda seyircimizin de desteği ile ligin ilk yarısında mağlup ettiğimiz Beşiktaş’a rövanşı vermek istemiyoruz” dedi.






 

İnegöl Belediyespor olarak voleybolda emin adımlarla ve sağlam bir şekilde ilerliyoruz diyen Aktaş; “Önemli olan kısa vadeli başarılardan, kısa süreli sansasyonel galibiyetlerden ziyade başarıları daha orta ve uzun vadeye yayabilmek. Ben bu noktada  tüm takımımıza, teknik heyetimize başarılar güveniyor ve başarılar diliyorum. İnşallah gönül arzu ediyor ki, bütün ülkeye duyurduğumuz İnegöl Belediyespor’u Avrupa sathında niye duyurmayalım. Allah bizlere onu nasip etsin. Ben ikinci yarının tüm voleybol camiasına ve takımımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Aktaş; “Özellikle başarımızı belli bir çizgide tutarak güzel bir yerde ligi bitirmek istiyoruz. Bu noktada halkımızın desteğini İnegöl Belediyespor’dan çekmemesini özellikle talep ediyorum. Maçlarda takımımızı motive edecek güzel bir taraftar görmek istiyor, coşkulu bir şekilde Belediyespor’u destekleyerek, galibiyet almayı çok arzu ediyoruz. Tüm ilçe halkımızı hafta sonu oynanacak maça davet ediyor ve halkımızdan destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş