Beylik Hanı’nda içki kutuları

Geçtiğimiz sene çıkan yangından dolayı küle dönen Beylik Hanı’nda, restore çalışmalarının yapılması beklenirken, Beylik Hanı mahallinde içki kutularının görülmesi görenleri rahatsız ediyor.

Yayınlama: 28.08.2014
839
A+
A-

2013 yılı Ekim ayında meydana gelen yangın faciası sonucu küle dönüşen Beylik Hanı’nda durum içler acısı. Yangının ardından bürokratları ile beraber İnegöl’e gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, tarihi hanı tekrar canlandıracaklarını ifade etmesine rağmen henüz bir gelişme kaydedilemedi.

 

YÜZDE 62’YE BU HİZMET






Altepe’nin açıklamalarının ardından tarihi Beylik Hanı arazisinin önüne yeni projenin resmi asılmıştı. Tüm bu yaşananlardan sonra Beylik Hanı’nda bir çalışma yapılmaması dikkat çekiyor. Atıl vaziyette bırakılan tarihi handa otlar yeşerirken bölge alkol alacak şahısların uğrak mekânı haline geldi. Tüm bunlar yetmezmiş gibi bazı vatandaşlar bölgeye çöplerin yanı sıra pis koku salan hayvan artıkları atmaya başladı. Seçimlerde büyük bir teveccüh ile yüzde İnegöl’den yüzde 62 oy alan Recep Altepe’nin konu ile ilgili çalışmaları ne boyuta getireceği ise merak konusu. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş