“Biz Bu Yaz Kütüphanedeyiz”E Şenlikli Veda

Nilüfer Belediyesi’nin bu yıl yedincisini gerçekleştirdiği “Biz Bu Yaz Kütüphanedeyiz” etkinliği Çamlıca Mahallesi’nde bulunan Yaşar Kemal Ormanı’nda düzenlenen şenlikle sona erdi.

Yayınlama: 02.08.2017
1.336
A+
A-

2017 buluşmalarında Nilüfer’in Üçevler, Demirci, Yolçatı, Minareliçavuş, Konaklı ve Gümüştepe Mahallesi’nden 85 çocuk ve 55 ebeveyn yer aldı. Nilüfer Belediyesi Üçevler, Demirci ve Çocuk Kütüphanesi’nde 6 yaş grubundaki çocuklar ve ebeveynlerine yönelik düzenlenen “Biz Bu Yaz Kütüphanedeyiz” faaliyeti kapsamında minikler ve ebeveynleri bir ay boyunca kitaplarla buluştu. Çocuklar ve ebeveynleri dev kitap okuma, kukla atölyesi, orf, drama, psikolog ve yoga etkinliklerinde de yer alarak yeni arkadaşlar edindi.

Son gününde minikler ebeveynleriyle birlikte gönüllerince eğlendi. Şenliğe katılan Nilüfer Belediye Başkan Vekili Pınar Göz, “Bir ay boyunca Nilüfer Belediyesi Kütüphanelerinde düzenlenen faaliyetlere katılan bütün çocuk ve ebeveynlerimize teşekkür ediyorum. Umarım bu süreçte kitaplarla daha da yakınlaşma fırsatı buldunuz. Nilüfer Kütüphaneleri de sizlerle birlikte yeni üyeler kazanmış oldu. Bu bizim için büyük onur ve gurur kaynağıdır” dedi.

Çocuklar Şubadap Çocuk isimli müzik grubunun şarkıları eşliğinde dans ederek gönüllerince eğlendi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş