İNBİRDER Faaliyetlere başladı

İnegöl’ün yeni kültür derneği olan İnegöl Manavlar, Yörükler ve Muhacırlar Kültür ve Dayanışma Derneği (İNBİRDER), Kurucu Başkanı İbrahim Ertaş ve yönetim kurulu üyelerince faaliyete başlatıldı.

Yayınlama: 30.01.2016
491
A+
A-

Türkiye’nin ve dünyanın birçok bölgesinden ve kültüründen insanlara ev sahipliği yapan ve birçok hemşeri ve kültür derneğini içerisinde barındıran İnegöl’de bir dernek daha kuruldu.

 

KÜLTÜRÜMÜZÜ HAKKIYLA TEMSİL EDECEĞİZ






Dernek ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan İnegöl Manavlar, Yörükler ve Muhacırlar Kültür ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı İbrahim Ertaş, “Derneğimiz her geçen gün daha da olgunlaşarak giden dernekçilik tecrübelerimiz doğrultusunda temsil ettiği kitleyi her daim doğru, dürüst, edebi ve ahlaki düsturundan taviz vermeyecek, bu tavizi isteyenlere de asla müsaade etmeyecektir. Manav, Yörük ve Muhacir halklarını ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda hak ettiği şekilde temsil edecek, onların gerek ferdi gerekse toplumsal sorunlarına eğilerek çözümü için gerekli mercilerde azami çaba sarf edecektir. Gençlerimizin her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımları için öncülük edecek, her açıdan pırıl pırıl, dinamik, bilgi ve enerji dolu genç bir nesil için çaba sarf edecektir. Tüm sivil toplum kuruluşlarıyla koordineli olarak çalışacak zaman zaman müşterek birlik ve kaynaşma projelerine öncülük ve önderlik edecektir. Derneğimizi toplumun her kademesinde temsil gücünü sonuna kadar kullanacaktır” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş