“Bu ayıp hepimizin”

CHP İnegöl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pakoğlu, çocuk istismarı ile alakalı yazılı basın açıklamasında bulunarak, “Bu ayıp hepimizin” dedi.

Yayınlama: 25.03.2016
447
A+
A-

Pakoğlu yazılı basın açıklamasında, “Tecavüzün siyasi düşünce ve inanç farklılığı olmaz mağdur insansa, hele ki çocuksa kabul edilebilir ve affedilir yanı yoktur. Bu ülkenin bağrından çıkmış tüm dünyanın kabul ettiği usta Nazım Hikmet’in, “Güzel Günler Göreceğiz Çocuklar” dizelerinden sonra Karaman’da bir öğretmenin 45 öğrenciye yaptığı cinsel istismarının ortaya çıkmasıyla adı geçen bu vakfın Çorum ve Rize’de de yaşanan istismarları yargıya yansımıştır. Bunun akabinde Aile Bakanı’nın çıkıp bir kere olması karalamak için gerekçe olamaz demesi bir kadına yakışmaz. Nasıl bir düşünce anlayışıdır ki asla kabul edilemez. Başta çocuklarımız ve tüm toplumu olumsuz etkileyen bu tür olaylar örtbas edilemez. Aile ve Politikalardan Sorumlu Bakanı Sema Ramazanoğlu, acilen görevden alınmalıdır. AK Parti hükümetinin desteklediği kurumlar söz konusu olduğunda bu olay da nasıl taraflı tutum sergiledikleri en vahim örneğidir”

 

“Çocuklarımızı koruyamıyoruz, kadınlarımızı koruyamıyoruz. Kısacası insanımızı koruyamayan devlet anlayışı içindeyiz. Sindirilmiş korkutulmuş bir toplum haline getirildik. CHP tarafından verilen, T.B.M.M‘de vakıf ve çocuk istismarlarının araştırılması komisyonuna AK Parti’‘li vekillerinin ret oyu vermesi utanç vericidir. Sizler anne baba değimlisini? Bu ayıp hepimizin, bu ayıp ülkemizin ayıbıdır. Tüm çocuklar masumdur. Sizlerin deyimiyle Yeni Türkiye buysa, biz sizlerin ürettiğini ve uyguladığınız politikaları reddediyoruz. Kirli politikalarınıza çocuklarımızı alet etmeyin. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, halkımızın yanındayız ve olayların takipçisi olacağız. Bazılarının anlamıyor oluşu gerçeği değiştiremez. Söz konusu çocuk istismarı olursa, 1 en küçük rakamdır. Bu kadar mı insanlığınız? Bu kadar mı önemli yandaş vakıflarınız? Yazıklar olsun. Çocuklarımıza dokunmayın. Kadınlara dokunmayın. Vatanı korumak çocukları korumakla başlar” ifadelerine yer verdi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş