“Burada görev yapmak ibadet gibi güzel”

MHP İlçe Teşkilatı protokol ziyaretleri kapsamında İnegöl İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan’ı ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, “Hakikaten söylüyorum burada çalışmak bir ayrıcalık. Burada görev yapmak ibadet gibi güzel” dedi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 13.02.2015
665
A+
A-

Müfit Besler ve Ekibi, protokol ziyaretleri kapsamında İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

 

SIKINTILARI AZA İNDİRDİLER






Ziyarette ilk olarak açıklamalarda bulunan MHP İlçe Başkanı Müfit Besler, “Protokol ziyaretleri kapsamında Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret ediyoruz. Gerçekten İlçe Emniyet Müdürlüğümüz son zamanlarda yaptıkları başarılı çalışmalarla, kötü çıkan adımızı ekarte etti. İnegöl’de daha önce yaşadığımız sıkıntıları aza indirdiler. Hepimiz bu konuda hassastık. Bizde kendilerine MHP olarak ziyarete geldik. Sohbet etmeye geldik. Katkı koyabileceğimiz bir konu varsa, bize bir görev düşüyorsa, ne yapabiliriz noktasında görüşmeye geldik. Kendilerine gösterdikleri bu sıcak ilgiden dolayı şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

2 SEÇİM DÖNEMİ DE GÜZEL GEÇTİ

İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, “Bende MHP’mizin yeni görev alan yöneticilerine başka Müfit bey olmak üzere diğer yöneticilerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bizleri de ziyaret ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Tabi siyasi partilerimiz, demokrasimizin vazgeçilmez unsurları. Burada çalıştığımız süre içerisinde, bütün siyasi partilerdeki yöneticilerimiz idarecilerimiz, emniyet mensuplarına her konuda yardımcı oldular. Geçirdiğimiz 2 tane seçim dönemi içerisinde gayet güzel İnegöl’ümüzün adına sanına, şanına, namına yakışan bir şekilde, centilmenlik kuralları içerisinde hakikaten hiçbir sıkıntı yaşamadan güzel seçim geçirdik. Bunu da tabi ki bizim emniyet olarak aldığımız tedbirler var ama bununla beraber siyasi partilerimizin ve yöneticilerimizin uyarlılığıyla kaynaklanıyor”

 

HUZUR VE GÜVENLİĞİNİ SAĞLAMAK BİZİM İÇİN KUTSAL BİR GÖREV

Kaplan sözlerini şu ifadelerle tamamladı: Diğer konularla ilgili de gerek siyasi partilerimiz, STK’larımız, İnegöl’deki bütün vatandaşlarımızın, bütün kurum ve kuruluşlarımızın bize katkı ve desteği devam ediyor. Bu katkı ve destek devam ettiği müddetçe biz de, İnegöl’deki vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini temin ve tesis etmek için elimizden geldiğince, gece ve gündüz demeden, 24 saat çalışmaya devam edeceğiz. Hakikaten söylüyorum burada çalışmak bir ayrıcalık. Ve İnegöl’deki vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak bizim için kutsal bir görev. Burada görev yapmak ibadet gibi güzel. Bende kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde kendilerine başarılar diliyorum. Daha önceki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş