Bursa Belediyeleri İnegöl’de buluştu

Periyodik olarak yapılan ve her defasında farklı bir ilçede gerçekleştirilen Bursa Büyükşehir ve İlçe Belediyeleri hukuk işleri müdürlüğü personeli ve avukatları toplantısının üçüncüsü İnegöl’de yapıldı.

Yayınlama: 15.09.2015
624
A+
A-

Toplantı, İnegöl Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleşti. Orhan İnegöl Köftecisinde gerçekleştirilen toplantıya, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, İnegöl Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü Emin Dündar, İnegöl Belediyesi Hukuk İşleri Şefi Celalettin Babür, İnegöl Belediyesi avukatları Av. Aysun Baysal, Av. M. Sami Aydın ve Bursa Büyükşehir Belediyesi ile İlçe Belediyesi Hukuk Müşavirleri, Hukuk İşleri Müdürleri ve belediye avukatları katıldı.

 

İNEGÖL’DE AĞIRLIYORUZ






Gerçekleşen toplantı hakkında konuşan Başkan Yardımcısı Alper Taban; “Bugün İnegöl Belediyesi olarak güzel bir organizasyona ev sahipliği yapıyoruz. Bursa Büyükşehir Belediyesi de dâhil olmak üzere diğer 17 ilçe belediyesinin Hukuk İşleri Müdürlüğünün personelini ve sorumlularını İnegöl’de ağırlıyoruz. Bu toplantılar aslında alışılmış bir şekilde Bursa Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi ve diğer ilçe belediyelerinde başlamıştı. İnegöl Belediyesi olarak bizde şehrimizde Bursa Belediyelerindeki Hukuk İşleri Müdürlüğü personelini ağırlamak istediğimizi daha önce ifade etmiştik. Bugün de kendilerini şehrimizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

BU ÇALIŞMANIN BELEDİYELERİMİZE FAYDALI OLDUĞU KANAATİNDEYİM

Taban; “Düzenlenen bu toplantılarda Bursa genelindeki belediyelerin hukuk işleri personeli bir araya gelerek fikir alışverişi yapıyor. Bu durum hem yeni gelişmelerin paylaşılmasında hem de tecrübe aktarımı noktasında belediyelerimizin faydasına oluyor. Belediyelerimizin hukuk birimleri böylelikle kendilerini sürekli yenileyerek, bilgilerini güncel tutabiliyorlar. Tabi ki bu vesile ile birimler arası kaynaşmayı, birlik ve beraberliği artırdığımız gibi beraberinde ortak sorunların aşılması noktasında da bilgi paylaşımda bulunmuş oluyoruz ve böylece birçok konunun çözümünde yol almış oluyoruz. Bu çalışmanın belediyelerimize faydalı olduğu kanaatindeyim” şeklinde konuştu.

 

Toplantıda güncel konular, belediyelerde karşılaşılan hukuki problemler ve mevzuat değişiklikleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Katılımcı avukatlar toplantı sonrasında, İnegöl Belediyesi aracılığı ile yapılan ağırlamadan hoşnut kaldıklarını belirterek, memnuniyetlerini dile getirdiler.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş