Bursa birincisi İnegöl’den

Türkiye Karate Federasyonu tarafından düzenlenen Okullar Arası Karate Şampiyonası’nda Kübra Yazıcı kata dalında Bursa birincisi oldu.

Yayınlama: 23.03.2016
566
A+
A-

Türkiye Karate Federasyonu tarafından düzenlenen okullar arası Karate Turnuvası 9-10 Mart tarihinde Bursa -Gürsu‘da gerçekleştirildi.

 

Müsabakalara katılan İstaş Kentaş Ortaokulu öğrencileri Kübra Yazıcı ve Büşra Yazıcı okullarını ve İnegöl’ü başarıyla temsil ettiler.






 

Müsabakalar sonunda Kübra Yazıcı Kata dalında Bursa Birincisi olarak altın madalya alırken, 50 kg bayanlar kategorisinde Büşra Yazıcı Bursa ikincisi olarak gümüş madalya aldı.

 

Bu sonuçlardan ardından Kübra Yazıcı ileride tarihi belli olacak Türkiye Şampiyonasında İstaş Kentaş Ortaokulu’nu ve hem Bursa’yı hem de İnegöl’ü temsil edecek.

 

Öğrencileri kutlayan Okul Müdürü Orhan Erdoğan, “Öğrencilerimizin akademik başarıları yanında sportif başarıları da bizleri gururlandırıyor. Sporcu öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Başarılarında emeği olan hocalarını da ayrıca tebrik ediyorum” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş