Bursa fotoğrafçılardan İnegöl sergisi

İnegöl Fotoğraf Sanatı Derneği (İFSAD), Bursalı fotoğraf sanatçıları tarafından Türkiye’nin 6 bölgesinde çekilen doğa ve tarihi mekân fotoğraflarının sunulacağı bir program gerçekleştiriyor. Bursalı fotoğrafçılar, Türkiye’nin 6 bölgesinde fotoğrafladıkları eserleri sergileyecekler.

Yayınlama: 13.04.2016
475
A+
A-

İFSAD daveti üzerine bugün İnegöl’e gelecek olan Bursalı fotoğraf sanatçıları, Türkiye’nin 6 bölgesinde fotoğrafladıkları muhteşem doğa ve tarihi mekânları saat 20.00’de Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan programda sergileyecekler.

 

TÜRKİYE’NİN DOKUSU FOTOĞRAFSEVERLERLE BULUŞUYOR






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Dinçer Dışbudak , “Türkiye’nin doğal ve kültürel güzelliklerini içeren sanatsal fotoğraf sunumları yapmaktayız. İnegöl’de fotoğraf sanatı adına güzel işler yaptığımızı düşünüyoruz. Bu bağlamda bu akşam Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda saat 20.00’de Bursalı fotoğraf sanatçıları Arif Milleti (EFİAP), Ahmet Çetintaş (EFİAP) ve K. Murat Yücel’in 6 bölgeyi içeren, doğu Karadeniz’in muhteşem doğası, Anadolu’nun mükemmel mimarisini ekranlara taşıyan bir fotoğraf gösterisi değerli İnegöllülere ve tüm fotoğraf severlere sunacaklardır” ifadelerini kullandı.

 

Sanatçılar, fotoğraf sunumunun ardından fotoğrafların çekim şartları ve bölge hakkında İnegöllü fotoğraf severlerle söyleşi yapacaklar.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş