Çavuşköy’ün mahalle konağı onarıldı

Yeni yasayla köylerin mahalle olmasıyla birlikte köy hizmetleri belediye tarafından yapılmaya devam ediyor. Son olarak Çavuşköy Mahallesi sakinlerinin mahalle konağının onarımı ve bakımıyla ilgili istekleri, İnegöl Belediyesi tarafından yerine getirildi.

Yayınlama: 04.06.2014
956
A+
A-

İnegöl Belediyesi Çavuşköy Mahallesi sakinlerinin köy konağıyla ilgili isteklerini yerine getirerek, köy konağının bakımını ve onarımını tamamladı.

 

KÖYLERİN TÜM SORUNLARINI BELİRLEDİK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, “Bilindiği üzere Büyükşehir yasasıyla birlikte 4 beldemiz ve 91 köyümüz 95 mahalle olarak İnegöl’ün 21 mahallesine ilave oldu. Bunun için büyükşehir yasası öncesi tüm köyleri tek tek gezip, köylerin tüm sorunlarını belirledik. Bununla alakalı seçim öncesinde tespitlerimiz vardı. Bu tespitlerimizi 31 Mart sabahı itibariyle hayata geçirmeye başladık. Bizlerin belediye olarak görevi öncelikle İnegöl’e sahip çıkmak. İnegöl’de yaşayan tüm insanlara hizmet götürmek. Bu sebeple İnegöl’ümüzün her alanını ihya edip, hep birlikte güzel şartlarda yaşamanın yolunu arıyoruz. Köylerimiz bu güne kadar İl Özel İdaresi’ne bağlı idi. Diğer bütün köylerimiz gibi burası da seçimden sonra İnegöl’ün bir mahallesi oldu. Henüz Büyükşehir yasası gündemde bile yokken ‘gönüllü’ olarak yaptığımız hizmetler artık yasal olarak görevimiz” dedi.

 

BELEDİYEMİZE MALİYETİ 6 BİN TL’DİR

Yapılan hizmet hakkında bilgi veren Turgay Yel, “Çavuşköy Mahalle sakinlerimizden gelen talep noktasında gerekli incelemeler yapılarak Köy Konağımızda şu işlemler yapılmıştır; 225 m² cephe boyası tamiratı, dış cephede pencere kenarlarınasöve (112 m2), iç mekânlarasaten alçı 220 m², balkon demiri ve demir kapı yağlı boya işleri yapıldı. İç mekânlara sıva ve boya çalışması, gerçekleştirilen çalışmanın Belediyemize maliyeti 6 bin TL’dir. Bunun yanı sıra buradaki tuvaletlerin tamiratı ile ilgilide gereken çalışmada yine Belediyemiz tarafından yapılmıştır. İnşallah burada başlattığımız hizmetler bundan sonra da devam edecek. Çavuşköy mahalle sakinlerimize hayırlı olması temennisiyle tüm hemşerilerime saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş