Centilmenlik yalan oldu

İnegöl’deki siyasi partiler arasında seçimlerin arifesinde yapılan centilmenlik anlaşması seçimlere iki hafta kala bozuldu. Kimliği belirsiz kişiler Mesudiye altgeçidinde sprey boyalarla MHP’nin adını duvarlara yazarken, CHP’de Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necati Şahin’in afişini Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkanı Salih Berber’e ait görselin üzerine yapıştırdı.

Yayınlama: 18.03.2014
1.660
A+
A-

Yaklaşık 1 ay önce İnegöl Kaymakamı Ali Akça önderliğinde Kaymakamlık toplantı salonunda 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde seçime girecek olan siyasi parti temsilcileri ile yapılan toplantıda yapılan centilmenlik anlaşması bozuldu.

 

AYIP DİYORUZ, BAŞKA BİR ŞEY DE DEMİYORUZ






Anlaşmanın bozulduğunu kanıtlayan ilk belge sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki ‘Saadet İnegöl Paylaşım’ isimli hesapta yayımlandı. Paylaşılan fotoğrafta Saadet Partisi’ne mensup bir kişinin Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Salih Berber’e ait görselin üzerine yapıştırılan afişi kazırken ki görüntüsü yer alıyor. Fotoğraf dikkatli incelendiğinde kazınan afişin CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necati Şahin’e ait olduğu anlaşılıyor. Fotoğrafı paylaşan hesabın editörü tepkisini; “Ayıp diyoruz. Başka bir şey de demiyoruz” şeklinde dile getirmiş.

 

TAKDİRİ HALKIMIZA BIRAKIYORUZ

Centilmenlik anlaşmasını bozan ikinci durum ise dün Mesudiye altgeçidinde yaşandı. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerce henüz birkaç ay önce yenilenerek hizmete açılan altgeçidin duvarları sprey boyalarla boyandı. Duvarlara MHP, İnegölspor, İNEGebze ve Süleymaniyeliler diye yazılar yazılırken, fotoğrafları paylaşan ‘Aksecim İnegol’ isimli hesabın editörü şu notu bıraktı: Üzücü… Bu ayıbın beğenilecek bir yanı olmadığından kınamak adına herkesin paylaşması zorunludur. Paylaşalım lütfen… Gençlerimizi, İnegölsporlu ve Süleymaniye Mahallesinde yaşayan kardeşlerimizi sokmaya çalıştıkları tuzak budur! Üreten, geliştiren değil karalayan, zarar veren, basit tuzaklara çekmeye çalışan zihniyettir. Bunun yorumunu değerli halkımızın takdirine bırakıyoruz.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş