“Cevap verme gereği duymadım”

İnegöl merkez pazaryerinin yoğun kar yağışında yıkılmasının ardından Müteahhitler Derneği’nin yeni projeye talip olmasını Terziler Odası Başkanı Selim Malçok, “Birileri daha geçmiş olsun demeden buralara talip olmasınlar” diye eleştirmişti. Yapılan eleştiriye dün cevap veren Fahrettin Baykan, “Bedenle bizim hakkımızda açıklamalarda bulunan arkadaşa cevap verme gereği duymadım” diye konuştu.

Yayınlama: 15.01.2015
857
A+
A-

İnegöl’de iki hafta önce yaşanan olaydan sonra MHP’nin esnaf odalarına yapmış olduğu ziyarette açıklamalarda bulunan Terziler Odası Başkanı Selim Malçok, Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan’ı eleştirmişti.

 

Maçlok’un yapmış olduğu; “Bizim burada canımız yandı, birileri daha geçmiş olsun demeden buralara talip olmasınlar. Önce bir geçmiş olsun nezaketinde bulunsunlar. Ondan sonra pazarla alakalı oluşturacakları projeleri, ondan sonra değerlendiririz” şeklindeki eleştirilere yanıt dün geldi.






 

CHP’yi ziyaretinde konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Fahrettin Baykan şunları söyledi: MER-PA’nın hemen iyileştirilmesi için yaptığımız projelerimizi açıkladıktan sonra bazı kesimlerce yanlış anlaşıldık. Bizim basın yayınlarına verdiğimiz demeçte, zaten bu olaya üzüldüğümüzü söylemiştik. Ama bazı arkadaşlar haberin baş kısmını okumuş geri kalanını okumamış. Bu nedenle bizim hakkımızda açıklamalarda bulunan arkadaşa cevap verme gereği duymadım” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş