Chp’den ihtiyaç sahibi öğrenciler için kermes

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine burs verme amacıyla düzenlediği kermes dün açıldı.

Yayınlama: 20.11.2015
491
A+
A-

Belediye Ek Hizmet Binası Zemin katında bulunan Fenerbahçeliler Derneği lokalinde açılan ve 3 gün açık kalacak olan kermesin açılış törenine CHP İlçe Başkanı Engin Başar, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nebahat Yılmaz, CHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile davetliler katıldı.

 

30 ÖĞRENCİ İÇİN






Açılış bir konuşma yapan CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nebahat Yılmaz, İnegöl’de ihtiyacı sahibi üniversite öğrencilerine burs verme amacıyla bu kermesi düzenlediklerini belirterek, “Artık kermeslerimiz klasikleşti. Bizim kahvaltılarımız, kermeslerimiz artık istenilir hale geldi. Kermesimizi ihtiyaç sahibi öğrenciler için düzenliyoruz. İnegöl halkına sesleniyorum; kermesimiz de çok uygun fiyatta ürünlerimiz var. Herkesi kermesimize bekliyoruz. Gelsinler bir hayır işlesinler. Organik ürünlerimiz var. El emeği göz nuru ürünlerimiz var. Kermesimizin açılmasında emeği geçen esnaflarımıza, arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kermesimiz Fenerbahçeliler Derneği lokalindedir. Bu kermeslerimiz geleneksel hale geldi. Cumartesi gününe kadar açık kalacak. Kermesimizden elde edilen gelir tamamen öğrencilere burs olarak verilecek. Geçen sen 14 öğrencimize burs verdik. Bu yıl sayı baya yükseldi. O yüzden birkaç kez kermesimiz ve kahvaltımız olabilir. Bu yıl 30 öğrenciye burs veriyoruz. Bu burslar yardım eden insanlarımızın aracılığıyla ödeniyor. Bu nedenle kermesimize tüm ilçe halkımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Konuşmanın ardından kurdele kesimi ile kermes izlenime açıldı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş