CHP’den İMOB ve EMİTT ziyareti

CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar ve beraberindeki heyet, İMOB Fuarı’nı ve EMİTT Fuarı’nı ziyaret ederek İnegöllü firma ve işletmecilere başarı ile bereketli kazanç temennilerinde bulundu.

Yayınlama: 02.02.2016
525
A+
A-

CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar ve beraberindeki heyet, CNR EXPO’da kurulan ve İnegöl’den 178 İMOB Fuarı’nı ve ardından da Oylat A.Ş.’nin stant açtığı TÜYAP’ta bulunan EMİTT Fuarı’nı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

 

İNEGÖL’ÜN HER SORUNUNA EĞİLECEĞİZ






Ziyaretler ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, “CNR Expo Fuarı’nda 178 katılımcıyla ciddi anlamda bir İnegöl potansiyeli söz konusuydu. Bizler de CHP İlçe Yönetimi olarak CNR’da katılımcı olan firma sahiplerimizi ziyaret ederek bol kazançlar diledik. Mobilyacılarımızın fuarda gayet mutlu olduklarını gördük ve memnuniyetlerinden dolayı mutluluk duyduk. İnegöl mobilya açısından önemli bir kent. İnegöl’ün bu öneminin farkında olduğumuzu için mobilyacı dostlarımızı yalnız bırakmak istemedik. Aynı gün İnegöl’de CP Yem fabrikası önünde işçi kardeşlerimizle de birlikte olduk. CHP İlçe Yönetimi olarak her yerde bulunmak, İnegöl’ün tüm sorunlarına eğilmek için elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz. Sağ olsunlar Bursa Milletvekilimiz Nurhayat Altaca Kayışoğlu da bizleri kırmayarak eyleme katıldı. İlçe Başkanı olarak ben CNR’da mobilyacılarımızı ziyaret ederken Milletvekilimiz de işçi kardeşlerimizle beraber eylemde bulundu, protesto etti,  avukat olduğundan dolayı işçi kardeşlerimize de gereken bilgiyi aktardı. CNR fuarıyla kısıtlı kalmadık. CNR’dan sonra tek katılımcımız olmasına rağmen TÜYAP’taki EMİTT fuarına giderek Oylat A.Ş.’ye ait standı ziyaret ettik. Bizleri çok güzel ağırladılar. Turizm Fuarı’nda aynı zamanda Mudanya Belediyesi ve Afyon Belediyesi İşletme Müdürlüğü’nün fuarlarını ziyaret ettik. Güzel gezilerdi. Bu ziyaretlerimize devam edeceğiz. İnegöl’ün her sorununa eğildiğimiz gibi sanayicimiz ve işçimizin de yanında olacağız. Tüm katılımcı firmalara fuar sonucunda bereketli ve bol kazançlı işler diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş