CHP’den Manavlara iade-i ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetimi, İnegöl Manavları Kültür ve Dayanışma Derneği’ne iade-i ziyarette bulunarak istişareler gerçekleştirdi.

Yayınlama: 25.02.2016
483
A+
A-

CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, kongrelerinden sonra kendilerini ziyaret eden İnegöl Manavları Kültür ve Dayanışma Derneği’ne iade-i ziyarette bulundular.

 

ÜLKENİN İLERLEMESİ ADINA ÇALIŞIYORUZ






Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bir konuşma yapan İnegöl Manavları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdoğan Kızmaz, “CHP İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerimize kongrelerinden sonra hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştuk. Bugün de bizlere iade-i ziyarette bulunuyorlar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Hoş geldiniz. Sonuçta bizler STK’lar ve siyasi partiler, ülkemizin daha ileriye yürümesi adına çalışan gönüllü kuruluşlarız. CHP İlçe Yönetimine ve değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum” dedi.

 

KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR SAVUNACAĞIZ

CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar ise, “Manavlar Derneğimizin bizlere yapmış olduğu ziyaretin akabinde CHP İlçe Başkanı ve yönetimi olarak iade-i ziyarette bulunmak istedik. Malumunuz ülkenin gündemi maalesef çok karışık. Bizler vatanına, milletine sahip çıkan insanlar olarak bu duruma üzülüyoruz. CHP olarak geçtiğimiz günlerde basın aracılığıyla tüm siyasi partilere siyasi çıkarlarımızı göz önünde bulundurmadan sadece ülke menfaatleri için gelin kol kola, el ele terörü lanetleme yürüyüşü yapalım dedik. Maalesef hiçbir siyasi parti ilçe başkanından bu konu ile ilgili olumlu ya da olumsuz cevap alamadığımız gibi bir de bazı siyasi partilerin yapmış oldukları basın açıklamaları, CHP’nin teröre karşı duruşu net olmasına rağmen bizleri derinden yaralamıştır. Biz CHP olarak Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğünü, Misak-ı Milli sınırlarını, Anayasamızın ilk 4 maddesini kanımızın son damlasına kadar savunmaya devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyetini hiçbir şartta hiçbir terör örgütüne böldürmeyeceğimiz gibi Türkiye Cumhuriyeti’ndeki parlamenter rejimi asla yıktırmayacağız. Bizleri kabul ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş