Çınarlar Altı’nda kuş yuvaları

Çınarlar Altı Çay Bahçesinde, çınarların üzerinde bulunan kuş yuvaları vatandaşların dikkatini çekmeye davam ediyor. İşletme Müdürü Selman Vural ise amaçlarının kuşların yuva yapmasına yardımcı olmak olduğunu ifade etti.

Yayınlama: 03.08.2014
1.639
A+
A-

 

Kuş yuvalarının Çınarlar Altı Çay Bahçesi tarafından yapıldığını söyleyen Selman Vural, bundaki amacın, bazı kendi yuvasını yapamayan kuşların oralara yuva yapmasını sağlam olduğunu söyledi.

 






AMACIMIZ KUŞLARIN YUVA YAPMASINA YARDIMCI OLMAK

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çınarlar Altı Çay Bahçesi İşletme Müdürü Selman Vural, “Sanırsam bu yuvaları biz 8 sene önce yapmıştık. Amacımız buraya gelen bazı kuşların yuva yapmasına yardımcı olmaktı. Çünkü kuşlar müşterilerin üzerine açtığımız çadırların tepesine yuva yapmaya çalıyor ve bunda başarılı olamıyorlardı. Bizde böyle bir strateji geliştirerek onlara yardım etmeyi amaçladık. Hemen hemen bütün ağaçlarda vardı kuş evleri. Ama zamanla yıkıldı. Şu anda da burada birkaç tane kaldı” dedi.

 

KUŞLARIN UĞRAK YERİ

Kuşların genelde çay bahçesindeki ağaçlar üzerinde barındığını söyleyen Selman Vural, “kuşlar genelde bulunduğumuz mekândaki ağaçları seviyor. Ve genelde gün içerisinde sıcaklık nedeni ile buralardan ayrılmıyorlar. Onlardan gelen ses ise müşterilerin daha çok hoşuna gidiyor diyebilirim “ ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş