Bereket sofrası Yeşil Cami’de kuruldu

Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın geçtiğimiz hafta Altınbaş Camii ile başlattığı “Bereket Sofrası” etkinlikleri bu hafta da Yeşil Cami’de gerçekleştirilen sabah kahvaltısıyla devam etti.

Yayınlama: 25.01.2016
593
A+
A-

Bu hafta ikincisi gerçekleştirilen etkinliğe Başkan Aktaş’ın yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, belediye meclis üyeleri ile Ak Partili yöneticiler katıldı.

 

Cemaatle birlikte sabah namazını kılan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve beraberindekiler daha sonra camii bahçesinde bulunan çay ocağında hep birlikte kahvaltı yaparak sohbet ettiler.






 

Kahvaltının ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Halkımızla her fırsatta birlikte olabilmek için imkânlar üretmeye çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden beri daima halkın içinde olan ulaşılabilir bir başkan olmaya özen gösterdik. Cumartesi günleri yaptığımız halk günleriyle, gittiğimiz ev ziyaretleriyle esnaf ziyaretleri, STK ziyaretleri, kamu kurum ve kuruluşları ziyaretleri ile daima halkımızda irtibatta olduk. Bu etkinliklere ilave olarak geçtiğimiz hafta “Bereket Sofrası” etkinliğimizi başlattık. Bu hafta da bu programımızın ikinci etkinliğiyle halkımızla aynı sofraya oturduk. Şairin dediği gibi; “Gönül muhabbet ister kahve bahane” misali herhangi bir konu olmaksızın ilçe halkımızın yanında olarak onlarla gönül köprüsü kuruyor, bu vesile ile İnegöl hakkında çeşitli konularda fikir alışverişinde de bulunuyoruz. ‘Bereket Sofrası’ adını verdiğimiz sabah namazı buluşmaları ile günün bereketinden ziyadesi ile faydalanıyoruz. Güne bereketle başlamak ve hemşerilerimizle kucaklaşma adına her Cuma sabahı “Bereket Soframız” şehrimizin bir camisinde kurulacak ve bu bereket şehrimize yayılarak İnegöl’ümüze olan sevgimiz ve bağlılığımız daha da artacaktır” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş