Cinayet ile ilgili 16 kişiye gözaltı

İnegöl’e bağlı Şipali Mahallesinde geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen, ancak çıkan kavgada sonucu bir kişinin ölümü, biri ağır 3 kişinin de yaralanması ile sona eren asker eğlencesi ile ilgili 16 kişi gözaltına alındı. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 14.04.2015
546
A+
A-

Geçtiğimiz Cumartesi günü saat 24.00 sıralarında, vatani görevini yerine getirmek için gün sayan Onur K., için düzenlenen asker eğlencesi kanlı bir olayla sona ermişti. Asker adayı genç ile arkadaşları, Şipali Mahallesinde oto kurtarma olarak hizmete açılacak olan alanda kurulan masalarda alkol alarak eğlenmeye başladılar. Yaklaşık 50 kişinin bulunduğu eğlence sırasında aşırı alkolün etkisiyle gençler arasında tartışma çıktı. Sözlü tartışma bir anda meydan kavgasına dönüştü. Eğlence alanında başlayıp dışarıda devam eden kavga sırasında bıçaklar çekildi. Rastgele sallanan bıçaklar sonucu asker eğlencesini düzenleyen Onur K.’nın babası 41 yaşındaki Ekrem K., 20 yaşındaki Adem Kacır, 49 yaşındaki Selami T. ve 18 yaşındaki Melih D. çeşitli yerlerinden yaralandılar. Yaralılardan Ekrem K. ve Adem Kacır İnegöl Özel Cihangir Hastanesi Acil Servisine, Selami T. ve Melih D. ise özel araçlarla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi önüne getirildiler. İnegöl Özel Cihangir Hastanesi Acil Servisi önüne bırakılan iki yaralı, sağlık görevlileri tarafından acil servise alınarak müdahale edildi. Asker adayı Onur K.’nın babası Ekrem K., acil servisteki ilk müdahalenin ardından Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesine sevk edilirken, aynı hastanede tedavi altına alınan Adem Kacır, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

16 GÖZALTI
Bir gencin ölümü, 1’i ağır 3 kişinin yaralandığı olayla ilgili geniş çaplı araştırma ve soruşturma başlatan İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kavgaya karıştıkları gerekçesiyle 18 yaşındaki M.K., 24 yaşındaki T.K., 30 yaşındaki S.K., 31 yaşındaki A.A., 28 yaşındaki İ.T., 20 yaşındaki İ.B., 18 yaşındaki H.K., 18 yaşındaki S.S.Ş., 18 yaşındaki M.A., 18 yaşındaki B.B., 18 yaşındaki A.A., 30 yaşındaki S.A., 22 yaşındaki F.S., 19 yaşındaki B.Y., 20 yaşındaki M.E. ve hastanede tedavisi süren 18 yaşındaki M.D. gözaltına alındı.  Jandarmadaki sorguları tamamlanan 15 kişi dün adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, olayda hayatını kaybeden 20 yaşındaki Adem Kacır, Mesudiye Mahallesi Yeni Camide ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. İnegöl Belediye Başkan Yardımcıları Adil Kansu ve Eşref Yiğit’in de katıldıkları cenazede namazı sırasında baba İnegöl Bayburtlular Derneği Başkanı İskender Kacır, yakınlarının desteği ile ayakta durabildi.






Jandarmanın olayla ilgili araştırma ve soruşturması devam ediyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş