Çocuklar yola fırlayınca olan oldu

Süleymaniye Mahallesi’nde meydana gelen olayda, iddiaya göre oyun oynayan iki çocuk, birden yola fırlayınca, özel bir otomobilin çarpması sonucu yaralandılar.

Yayınlama: 22.09.2014
647
A+
A-

Edinilen bilgiye göre kaza, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 18.45 sıralarında Süleymaniye Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde meydana geldi.

 

İddiaya göre, yeni hastane inşaatı mevkiinden İNGAZ istikametine doğru gitmekte olan 37 yaşındaki Abdul Ergün idaresindeki 12 AS 838 plakalı, bölgede oyun oynayan ve birden yola fırlayan 7 yaşındaki Fatih Kağan Şen ve 8 yaşındaki Ömer Akbulut’a çarptı. Meydana gelen kazada, 7 yaşındaki Şen ve 8 yaşındaki Akbulut çarpmanın şiddeti ile yere düşerek vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandılar.






 

Yaralı çocuklar, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı’nda görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Hastanede yapılan kontrollerin ardından yaralı çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili tahkikat sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş