Dağlı’dan Aktaş’a ziyaret

Bursa amatör spor kulüp camiasının köklü takımlarından Hürriyetspor’da, kısa bir süre önce yapılan seçim sonucu göreve gelen başkan İhsan Dağlı ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 29.03.2016
410
A+
A-

Ziyarette Bursa’nın köklü kulüplerinden biri olan Hürriyet sporun, yeni seçilen yönetimi ile daha da ivme kazanacağı ön plana çıkarken, özellikle kulüp yöneticileri, amatör spor kulüplerine her zaman katkı ve destek veren Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın bu konuda örnek alınması gereken bir başkan olduğu vurgusunu yaptılar.

 

Ziyaret sırasında konuşan Hürriyet sporun yeni başkanı İhsan Dağlı; “Öncelikle bizleri bugün yönetim kurulu üyelerimizle birlikte kabul ettikleri için Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a huzurlarınızda teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Kısa bir süre önce yapılan seçimle göreve geldik. Oluşturduğumuz yeni yönetimle kulübümüzü daha iyi yerlere getirmek için uğraş vereceğiz. Bu manada sportif başarılar yanında gençlerimizin vatanına bağlı, anne ve babalarına hayırlı bir evlat olmaları yolunda elimizden gelen bütün gayreti göstermeye de çalışacağız” dedi.






 

Dağlı; “Ayrıca Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın amatör spor kulüplerine göstermiş olduğu katkı ve destekler için de kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Alinur Başkanımız gibi başkanlarımızın sayısının çoğalması en büyük temennimiz. Son olarak en kısa zamanda Alinur Bey’i Bursa’da ağırlamayı istiyor, kendilerine çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

Ziyaret sırasında söz alan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; “Öncelikle Bursa amatör spor kulüpleri camiasının köklü takımlarından Hürriyet sporun, yeni başkanı İhsan Dağlı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir dönem Bursaspor Başkanlığı da yapmış Remzi Cinoğlu’na hoş geldiniz demek istiyorum. Ayrıca İhsan Bey’e ve yönetim kurulu üyelerini de görevlerinde başarılar diliyorum. Bir bütün olmayı başaran 7’den 70’e övgüyle söz edilen ve önemli bir seyirci potansiyeline de sahip hürriyet spor sadece sportif faaliyetler de değil, dönem dönem yapmış oldukları sosyal etkinlikler ile ön planda olmayı başaran bir takım olarak göze çarpmaktadır” dedi.

 

Aktaş; “Hürriyet sporun yeni seçilen bu yönetimi ile arzuladıkları başarıları en kısa zamanda yakalayacaklarını umuyorum. Özellikle bugün ziyaretleri ile bizleri onurlandıran Remzi Cinoğlu’nun Hürriyet sporun her zaman yanında olduğunu görmekteyiz. Remzi Bey’in spor camiasının içinden gelmesi hasebiyle bu zamana kadar edindiği tecrübelerinden istifade edildiğini de bilmekteyiz. Bu durumun kulübe olumlu yönde yansıdığını, ayrıca kendilerinin Hürriyet spora hem maddi hem de manevi anlamda destek olduğu da aşikardır” dedi.

 

Aktaş son olarak, “Yeni Başkan İhsan Dağlı ve ekibine bundan sonraki çalışmalarında kolaylıklar diliyor, bu nazik ziyaretlerinden dolayı da teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Konuşmalardan sonra Hürriyet spor kulübü adına başkan İhsan Dağlı günün anısına Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a kulüp flaması ve spor vermiş olduğu katkılardan dolayı plaket takdiminde bulunurken, Başkan Aktaş’ta gelen misafirlerine İnegöl’ü hatırlatacak bir çini ve fincan takımı takdim etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş