Demircizade Sokak refaha erdi

İlçemizde sağlı sollu parklanmadan dolayı en çok etkilenen sokakların başında gelen Yenice Mahallesi Demircizade Sokak’ta parklanma artık yasaklandı.

Yayınlama: 10.07.2015
736
A+
A-

İlçemizde otopark sorunu baş göstermeye devam ediyor. Son olarak Küçük Letafet Sokağında tam ters yöne trafiğe yön verilmesinin ardından, trafik akışı o bölgede normal hale gelirken, trafik yönü ile Küçük Letafet Sokak karşısında bulunan Demircizade Sokağın kalabalık parklanmalardan dolayı vatandaş sıkıntılı günler geçirmişti.

 

KÜÇÜK LETAFET SOKAK’TAKİ YOĞUNLUK DEMİRCİZADE’YE KAYDI






Küçük letafet sokağın tam ters yönde trafiğe hizmet vermesinin ardından, orada bulunan trafik yoğunluğu Demircizade Sokak üzerinde devam ediyordu. Bu alanda yapılan parklanmalardan dolayı çift yönlü trafik yol güzergâhı, tek yönmüş gibi hizmet veriyordu. Özellikle o alanda bulunan iş yeri sahipleri de bu uygulamadan memnun kaldı.

 

ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE TRAFİK FELÇ OLUYORDU

Gazipaşa Okulu’nun bu mevkide olması nedeni ile parklanmalara okul öğrencileri de eklenince trafiğin felç olduğunu belirten vatandaşlar, uygulamayla birlikte yol kenarlarına taşan parklanmaların olmayacak olmasının öğrenciler için daha güvenli olduğunu belirtti.

 

BÜYÜKŞEHİR TABELALARI DİKTİ

Büyükşehir Belediyesi Trafik Ekiplerince Sokak girişlerinde bulunan mevkilere tabelalar dikildi. Dikilen tabelaların yanında çok eski tabelaların olması ise gözlerden kaçmadı. Büyükşehir Belediyesi Trafik Ekipleri, yeni tabelaları dikerken, eskilerini de yerlerinden çıkardı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş