Saadet’ten kalabalık bayramlaşma

Saadet Partisi (SP) ilçe teşkilatı, Kurban Bayramının ikinci gününde bayramlaşma törenini parti binasında gerçekleştirdi. Bayramlaşma törenine çok sayıda Saadet Partili vatandaş katıldı.

Yayınlama: 28.09.2015
480
A+
A-

Bayramın ikinci günü saat 12.00’de parti binasında gerçekleşen bayramlaşmaya SP İl Başkan Yardımcıları İsmail Özdemir, Salih Berber, SP İlçe Başkanı Ertan Sütcü, SP Bursa Milletvekili Adayları Fahrettin Bayraktar, Özgür Öztürk, Hasan Eroğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları ve parti üyeleri katıldı.

GÜZEL GÜNLER EN YAKIN ZAMANDA GELECEK

Mekke’de meydana gelen olayda hayatını kaybeden hacılara Allah’tan rahmet dileyerek konuşmasına başlayan SP Bursa Milletvekili adayı Fahrettin Bayraktar, “Bayramları en güzel şekilde yaşamak hepimizin arzusudur. Acıların olmadığı, mutlulukların çoğaldığı bir gün olsun istiyoruz. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde Saadet Partisinin meclise girmesiyle o güzel günler en yakın zamanda gelecek” dedi.






KURBAN; SADAKATTİR, TESLİMİYETTİR

Kurban Bayramının Müslümanlar için büyük bir ibadet olduğunu belirten SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü, “Bu ibadetin neticesi ise, sadakattir, teslimiyettir. Biz Müslümanlar için çıkarılması gereken en büyük örnek budur. Çünkü Hz. İbrahim ile Hz. İsmail arasında yaşananlar bizler için en önemli örnektir. Hz. İbrahim teslimiyet imtihanını başarıyla ortaya koyarken, Hz. İsmail ise sadakatin en önemli örneklerini ortaya koymuştur. Dolayısıyla Kurban Bayramından çıkarılması gereken en önemli dersi; sadakattir ve teslimiyettir. Kurban ibadeti sadece gıda yönünden paylaşım içeren bir ibadet değildir. Kurban ibadeti çaresiz kalınan en son anda bile inandığı davası uğruna en kıymetlisini, malını, canını dahi feda edebilmenin adıdır. Bizler inancımız uğruna en kıymetli varlıkları feda etmeye hazır mıyız? Bizler davası uğruna en kıymetlileri feda etmeye hazır mıyız?” diye konuştu.

TERÖR BİR BELADIR

SP İl Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir ise, “Ülkemizde ve dünyada yaşanan olaylar Milli Görüşe ne kadar ihtiyaç olduğunu ortaya koymaktadır. Ülkemizde son 2 ay içinde 200’de fazla şehit verdik. Kıbrıs Barış Harekatından toplam 500 şehit verdiğimizi düşünürsek, bu sayının ne kadar yüksek olduğunu anlamaya yeter. Yine terör olayına 30 bin şehit verildi. Terör bir beladır. Bu bela kendi kendine olmuyor. Bedir Savaşından sonra Müslümanlar Uhud Savaşını yaptıklarında başlarına sıkıntılar geliyor. Peygamberimizin mübarek dişi kırılıyor. Birçok Müslüman şehit oluyor. Ve kendi aralarında şöyle konuşuyorlar; ‘Biz şu karşımızda ki topluluğun iki misline Bedir Savaşında uğrattığımız bela şimdi bizim başımıza niye geldi?’ Kendi aralarında bu şekilde konuşuyorlar. Onlar böyle konuşurlarken Ali İmran Suresinde 165’nci ayeti kerime nail oluyor. Cenab-ı Hak buyuruyor ki, ‘Bedir’de iki misli düşmana uğrattığınız bela bizim başımıza niye geldi diyenlere de ki, bu bela sizin kendi kendinizdendir. Şüphesiz Allah her şeye kadirdir. Bedir’de sizlere galibiyet veren Allah, Uhud’da da vermeye muktedirdir.’ Allah bela vermez. Ancak kul belayı kendisi çeker. O yüzden şimdide Allah’ın gösterdiği bir çözüm süreci yok. Batının ve ABD’nin gösterdiği bir çözüm süreci var. Böyle olunca da belalar ister istemez başımıza geliyor. Yani burada takip edilen, istenilen çözüm süreci yanlış olunca belaları kendi üzerimize çekmiş oluyoruz. Bu gidişle de bunlardan kurtulmamız mümkün değil. Ancak Cenab-ı Hakkın ortaya koyduğu çözüm sürecini benimsersek kurtulabiliriz. Bunu da ortaya koyan Milli Görüştür. Bizler o yüzden bu seçimlerde daha çok çalışmak zorundayız. Ve Allah’ın izniyle nice az topluluklar, çok topluluklara galip gelmiştir. Biz çalışmamızı ortaya koyduğumuzda muhakkak ki Allah’ın yardımı gelecek. Allah’ın yardımı geldi mi biz galip geleceğiz. Öyleyse önümüzde hiçbir engel yok” şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFI KİM SERVİS ETTİ

Seçim çalışmalarında çevremizde insanlara önem vermeliyiz. Bizler çevremizde ki insanların etkilendiğinin farkında değiliz. Özellikle bizim çevremizdeki insanları etkilemek için AK Partinin beyhude çırpınışlarını hep birlikte izliyoruz. Arife günü basına servis edilen bir fotoğraf var. Genel İdare Kurulu Üyemiz, Kurucular Kurulu Üyemiz Halil İbrahim Çamlıdere’nin fotoğrafını alıp, milletvekili bir fotoğraf veriyor. O gün gazetelerde başka bir haberle ilgili bu fotoğraf kim servis etti diye medya kendi kendine soruyor. Bende diyorum ki, Halil İbrahim Çamlıdere’nin fotoğrafını medyaya kim servis etti? Bunu servis eden belli. Kendisini yüksekte gösteriyor, Halil İbrahim Çamlıdere’yi alçakta gösteriyor. Ama aynı zamanda da tabanımıza bir mesaj veriyor. Güya bizim tabanımızın oylarını almak için. Bizim şahıslarla işimiz yok. Şahıslar gelip geçicidir. Onların benimsedikleri kurallar, kurtuluş reçeteleri yanlış olduktan sonra kendileri ne olursa olsun hiçbir şey ifade etmez. Biz kişilerin peşinde değil, ilkelerin peşinde gitmekle mesulüz” dedi.

Konuşmaların ardından program parti üyeleri birbirleriyle bayramlaşmasıyla son buldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş